Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted (edited)

"

Početak izgradnje benzinske pumpe u bloku. Po sprovedenom projektu u okviru kompleksa, nalaziće se i rezervoar, pretakalište za tečni naftni gas, kao i kavez sa plinskim bocama i sve to tik uz stambene zgrade."

....shit has hit the fan...

Edited by Frank Pembleton
Posted

LIxYgKm.jpg

Posted

Дакле сви блокви имају пумпу само 64-ти нема.

Јесмо ли ми шугави.Дајте једну и код нас.

Posted

bokte, jos nije pocelo useljenje a prodati svi stanovi trece faze A bloka :o 

Posted

Pa da i Savada 1 i 2....

Posted

meni se ti  blokovi svidjaju, belvil mi izgleda kao pekam iz serije kada to uporedim sa A blokom :lolol:

Posted

meni se ti blokovi svidjaju, belvil mi izgleda kao pekam iz serije kada to uporedim sa A blokom :lolol:

Ja što sam gledao više mi se sviđa A-Blok al tu sam subjektivan jer sam imao "insajdera" .

Ali nekako mi veći prostor oko zgrada u Belvilu...

Posted

ne smeta meni sto je manji prostor u A bloku i Savadi :) na zalost nemam insajdera ali sam se prosle godine usunjao u jedan ulaz u Savadi jer je kapija bila otvorena :lolol:  i gledao kakvi su hodnici, stepenista, liftovi, sve deluje kvalitetnije od belvilskih hodnika a bogme i lepse, pretpostavljam da je tako i u A bloku + sto mi se ono unutrasnje dvoriste u A bloku bas svidja + sto ce ih ona zgradurina od 12 spratova zastiti od buke saobracaja u Jurija Gagarina. sa Belvilom je problem kao i sa celim gradom, sve je u odrzavanju a sistem odrzavanja polako pocinje da se raspada, previse ljudi na premalo prostora narocito sto su tu stotine i stotine zaposlenih u Delezu, Unikreditu u ErSvrbiji, sve u svemu jos neka godina i blok ce mi biti isti kao ostatak NBG :lolol: a dokle ce se A blok i Savada drzati, videcemo

Posted

U delu novobeogradskog Bloka 12, u blizini YUBC, uskoro bi mogao da nikne nov stambeno-poslovni kompleks. Za područje od oko 7,95 hektara nedavno je izrađen Nacrt plana detaljne regulacije, prema kome se, uz park koji će biti očuvan, dozvoljava i gradnja oko 900 stanova, te poslovnog prostora gde bi posao moglo da nađe oko 1.270 ljudi. 

http://www.ekapija.com/news/1859618/nice-stambeno-poslovni-kompleks-nadomak-yubc-nacrt-pdr-dela-bloka-12-predvidja

blok12_240817_tw1024.jpg

Posted

lepo se krece razvoj nbg te ce za koju deceniju izgledati kao kalkuta :lolol:

Posted

Da video sam da je na javnom uvidu.

Kumse ovo ti u komšiluku?

Posted

Pa realno taj komad zemlje zvrji nesredjen. Samo da ne roknu neku solitercinu.

Posted

Pa realno taj komad zemlje zvrji nesredjen. Samo da ne roknu neku solitercinu.

Mislim da se tu "merka" i onaj "zeleni" deo kad se pređe Bul. N. Tesle ....
Posted

mislim da se merka cela obala