August 14, 20177 yr " Početak izgradnje benzinske pumpe u bloku. Po sprovedenom projektu u okviru kompleksa, nalaziće se i rezervoar, pretakalište za tečni naftni gas, kao i kavez sa plinskim bocama i sve to tik uz stambene zgrade." ....shit has hit the fan... Edited August 14, 20177 yr by Frank Pembleton
August 17, 20177 yr Дакле сви блокви имају пумпу само 64-ти нема. Јесмо ли ми шугави.Дајте једну и код нас.
August 25, 20177 yr meni se ti blokovi svidjaju, belvil mi izgleda kao pekam iz serije kada to uporedim sa A blokom
August 25, 20177 yr meni se ti blokovi svidjaju, belvil mi izgleda kao pekam iz serije kada to uporedim sa A blokom Ja što sam gledao više mi se sviđa A-Blok al tu sam subjektivan jer sam imao "insajdera" .Ali nekako mi veći prostor oko zgrada u Belvilu...
August 25, 20177 yr ne smeta meni sto je manji prostor u A bloku i Savadi :) na zalost nemam insajdera ali sam se prosle godine usunjao u jedan ulaz u Savadi jer je kapija bila otvorena i gledao kakvi su hodnici, stepenista, liftovi, sve deluje kvalitetnije od belvilskih hodnika a bogme i lepse, pretpostavljam da je tako i u A bloku + sto mi se ono unutrasnje dvoriste u A bloku bas svidja + sto ce ih ona zgradurina od 12 spratova zastiti od buke saobracaja u Jurija Gagarina. sa Belvilom je problem kao i sa celim gradom, sve je u odrzavanju a sistem odrzavanja polako pocinje da se raspada, previse ljudi na premalo prostora narocito sto su tu stotine i stotine zaposlenih u Delezu, Unikreditu u ErSvrbiji, sve u svemu jos neka godina i blok ce mi biti isti kao ostatak NBG a dokle ce se A blok i Savada drzati, videcemo
August 25, 20177 yr U delu novobeogradskog Bloka 12, u blizini YUBC, uskoro bi mogao da nikne nov stambeno-poslovni kompleks. Za područje od oko 7,95 hektara nedavno je izrađen Nacrt plana detaljne regulacije, prema kome se, uz park koji će biti očuvan, dozvoljava i gradnja oko 900 stanova, te poslovnog prostora gde bi posao moglo da nađe oko 1.270 ljudi. http://www.ekapija.com/news/1859618/nice-stambeno-poslovni-kompleks-nadomak-yubc-nacrt-pdr-dela-bloka-12-predvidja
August 25, 20177 yr Da video sam da je na javnom uvidu. Kumse ovo ti u komšiluku? ....shit has hit the fan...
August 25, 20177 yr Pa realno taj komad zemlje zvrji nesredjen. Samo da ne roknu neku solitercinu.Mislim da se tu "merka" i onaj "zeleni" deo kad se pređe Bul. N. Tesle ....