May 21, 20168 yr Hvala, ti si uvijek drugar! :) Ma ja imam gdje da radim, kafic sa brzim netom trazim samo da bih razbila dosadu stalnog rada od kuce (a lokaciju da ne bih vukla laptop preko pola grada - sto mi, doduse, nije strano) A za druzenje sam uvijek spremna, na bilo kojoj teritoriji!
May 22, 20168 yr Ladno će da srede pešački trotoar u dr Ivana Ribara, onaj potez uz šine! :o Gangula, doktore!
May 22, 20168 yr Ladno će da srede pešački trotoar u dr Ivana Ribara, onaj potez uz šine! :o Gangula, doktore! A zato ne idu tramvaji?
May 22, 20168 yr Mali smrdljevak rusi zelenilo da napravi parking u bloku 30, s tim sto ce to biti plava zona i naplacivace se cim ga naprave Znaci nista nisu uradili! Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
May 23, 20168 yr То сам и ја синоћ провалио када сам се враћао са кошарке.Нисам могао да верујем да држи цео тошин бунар зелени талас до тог тупавог семафора.
May 23, 20168 yr Stavili kucicu, kao da kontrolisu.Naravno sad ce da podele propusnice onim vlasnicima vikendica i to je to ....
May 23, 20168 yr Ja napisao još u petak da je semafor problem Ја се надао да су га поправили али шипак. Stavili kucicu, kao da kontrolisu.Naravno sad ce da podele propusnice onim vlasnicima vikendica i to je to .... Него шта.Пишај по сиротињи.А када је спусте може ли се бајсем. Edited May 23, 20168 yr by Блок_64