kud u maglu Simoviću Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 što bi skopjanci bili najgori od sviju. onomad sam pisao ganguli na tw sa tom idejom. nije me udostojio ni odgovora
gospa buba Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 (edited) što bi skopjanci bili najgori od sviju. onomad sam pisao ganguli na tw sa tom idejom. nije me udostojio ni odgovora vidish. a nama se redovno javlja -_- a shta si teo, barokni novi beograd? ^_^ edip. a nemash pojma kako je mocan ovaj gararinski spomenik u moskve. mi mozemo da precvikamo na pola :D na trecinu -_- Edited May 9, 2016 by gospa buba
kud u maglu Simoviću Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 ma ne samo neku bistu il nešto slično, a tad je bila godišnjica leta a da junior, napiše koje slovo ganguli u to ime. ima tri sladoleda u moritz ice-u :)
gospa buba Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 ma ne samo neku bistu il nešto slično, a tad je bila godišnjica leta a da junior, napiše koje slovo ganguli u to ime. ima tri sladoleda u moritz ice-u :) ih, on ima bash dobre veze i u moritzu :D umrezen klinac -_-
kud u maglu Simoviću Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 jel u ovom novobeogradskom? sad sam vido da mi je takoreći u komšiluku
gospa buba Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 (edited) jel u ovom novobeogradskom? sad sam vido da mi je takoreći u komšiluku u svakom. fan je, ima popuste, dojave novih ukusa, svashta neshto. Edited May 9, 2016 by gospa buba
hazard Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Meni nije baš najjasnije zašto je Goce Delčev uopšte imao ulicu u Beogradu. +10
kobni zelaya Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 +1 a jel pohorsks po pohorju ako jeste to tek nema veze Pohorska je po Pohorskom bataljonu, borcima protiv fašizma koji su svi do jednog izginuli u toj borbi.
gospa buba Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Pohorska je po Pohorskom bataljonu, borcima protiv fašizma koji su svi do jednog izginuli u toj borbi. odlichno. onda cemo njih da smaknemo, tj opet
Frank Pembleton Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Ma nema menjanja bre...Šta sad i gandi u jednom trenutku neće valjati? Kao malo ima novih ulica mrš bre! ....shit has hit the fan...
kobni zelaya Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Mislim, da se razumemo, čitava ova "inicijativa" je spin da bi se skrenula pažnja sa rušenja u Savamali. Treba ih zbog Savamale terati do duvara.
hazard Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 (edited) odlichno. onda cemo njih da smaknemo, tj opet Smaknucemo neke slovenacke partizane koji nisu imali veze sa Beogradom da bi uveli ruske crvenoarmejce koji jesu oslobodili Beograd. Ako se bas insistira da se tako ,,oduzimo" oslobodiocima Beograda, meni je to OK. Siguran sam da ima ulica posvecenih pohorskom bataljonu u Sloveniji. A Goce Delceva i treba da se promeni. Vi sa NBG ima da prodjete kroz tu pricu sa menjanjem ulica isto kao sto smo i mi u ,,starom" delu grada prosli Ja najvise inace volim da zajebavam taksiste sa ,,idite do Venizeloseve", ta se najteze zapatila :D Edited May 9, 2016 by hazard
kobni zelaya Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Smaknucemo neke slovenacke partizane koji nisu imali veze sa Beogradom da bi uveli ruske crvenoarmejce koji jesu oslobodili Beograd. Ako se bas insistira da se tako ,,oduzimo" oslobodiocima Beograda, meni je to OK. Siguran sam da ima ulica posvecenih pohorskom bataljonu u Sloveniji. Prvo to nisu bili "slovenački" nego jugoslovenski partizani. Drugo ti ljudi su dali živote u borbi protiv fašizma, dok imamo milion ulica raznih škrbavih kraljeva koji ničim nisu to zaslužili. Ne mogu da verujem da si se primio da podržavaš inicijativu u koju ni sami hohštapleri koji su je predložili ne veruju.
Dr Arslanagić Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Goce Delčev je bio bugarski terorista, jedan od osnivača VMRO. Što ulice nisu dobili i Vlado Georgijev i Vančo Mihailov?
Recommended Posts