Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

имам 1 наступ

:nobles:

Posted

i meni uvek kazu, ja sam bash super sa narodom :lolol:

Posted

имам 1 наступ

:nobles:

Pa kad si lep ki upisan
Posted

више је ствар манира, но лепоте

:fantom:

zajvaljujem na komplimentu

Posted

Rapaja je za ceo Bg...a i u vremenu kada je izašao po gradu nije bilo baš puno seljaka pa je čovek mogao lako da zaluta

Posted

Svaki blok je mikrokosmos za sebe,sa svojom posebnom unutrašnjom dinamikom i profilom stanovništva. Brojevi ulaza su namerno konfuzni, omiljena zabava nam je da posmatramo posetioce i vozače kombija kako gledaju unaokolo unezverenih očiju. :lol: I ne, gps tu ne pomaže. Posmatraj blokove kao kosmičke kolonije koje su razdvojene ne prazninom svemira već širokim bulevarima. Doduše, da bi uočio razlike trebaju ti decenije iskustva.  -_-

Uzgred, Delenda Blok 45. 

To ti kazem...logike bez...imam osecaj da bi se lakse snasao u orijentalnoj kasabi (cue prozivka na racun ,,turskog dela grada" in 3, 2, 1...).

ja se snalazim prirodno i intuitivno, oduvek. a uopshte nisam iz kraja  ^_^

To je zato sto si fizicar, pa se odlicno snalazis u n-dimenzionalnom prostoru. Ja sam stao na transformaciji iz pravougaonih u polarne koordinate :(

Posted

To je zato sto si fizicar, pa se odlicno snalazis u n-dimenzionalnom prostoru. Ja sam stao na transformaciji iz pravougaonih u polarne koordinate :(

e! batice! pa ti si stao mnogo rano :o

uzecemo ti to kao okolnost ^_^

Posted

Нема више фк Сава.То је све сада фк бежанија.

Posted

znam, nego me je pesma razgalila, nisam je čuo eonima

Posted

Ponovo renoviraju fontanu u Studenjaku, koja je renovirana pre manje od godinu dana :isuse:

Posted

Ponovo renoviraju fontanu u Studenjaku, koja je renovirana pre manje od godinu dana :isuse:

Možda im je ostala još koja u šteku koju treba negde da postave. 

Posted

mozda se pokvarila. znash da se njima stalno sve kvari :unsure:

Posted

ma umesto fontana postaviti nakovnje, mozda to i ne pokvare mada mi je strepnja jaca od nade

Posted (edited)

Vesić je rekao da će Komisiji za spomenike i nazive trgova i ulica biti predloženo da dosadašnja ulica Goce Delčeva na Novom Beogradu dobije ime Bulevar maršala Tolbuhina, a Pohorska ulica da dobije ime Ulica generala Ždanova.

:cry: :cry: :cry: :cry:

da se razumemo, svakako treba da imaju ulice, ali ne dirajte im pohorsku i goce delčeva :(

Edited by Lezilebovich