gospa buba Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 i meni uvek kazu, ja sam bash super sa narodom
kud u maglu Simoviću Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 више је ствар манира, но лепоте zajvaljujem na komplimentu
Barti66 Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Rapaja je za ceo Bg...a i u vremenu kada je izašao po gradu nije bilo baš puno seljaka pa je čovek mogao lako da zaluta
hazard Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Svaki blok je mikrokosmos za sebe,sa svojom posebnom unutrašnjom dinamikom i profilom stanovništva. Brojevi ulaza su namerno konfuzni, omiljena zabava nam je da posmatramo posetioce i vozače kombija kako gledaju unaokolo unezverenih očiju. I ne, gps tu ne pomaže. Posmatraj blokove kao kosmičke kolonije koje su razdvojene ne prazninom svemira već širokim bulevarima. Doduše, da bi uočio razlike trebaju ti decenije iskustva. -_- Uzgred, Delenda Blok 45. To ti kazem...logike bez...imam osecaj da bi se lakse snasao u orijentalnoj kasabi (cue prozivka na racun ,,turskog dela grada" in 3, 2, 1...). ja se snalazim prirodno i intuitivno, oduvek. a uopshte nisam iz kraja ^_^ To je zato sto si fizicar, pa se odlicno snalazis u n-dimenzionalnom prostoru. Ja sam stao na transformaciji iz pravougaonih u polarne koordinate :(
gospa buba Posted May 2, 2016 Author Posted May 2, 2016 To je zato sto si fizicar, pa se odlicno snalazis u n-dimenzionalnom prostoru. Ja sam stao na transformaciji iz pravougaonih u polarne koordinate :(e! batice! pa ti si stao mnogo rano :o uzecemo ti to kao okolnost ^_^
Dr Arslanagić Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 znam, nego me je pesma razgalila, nisam je čuo eonima
renne Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Ponovo renoviraju fontanu u Studenjaku, koja je renovirana pre manje od godinu dana
bigvlada Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Ponovo renoviraju fontanu u Studenjaku, koja je renovirana pre manje od godinu dana Možda im je ostala još koja u šteku koju treba negde da postave.
gospa buba Posted May 6, 2016 Author Posted May 6, 2016 mozda se pokvarila. znash da se njima stalno sve kvari
Pontijak Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 ma umesto fontana postaviti nakovnje, mozda to i ne pokvare mada mi je strepnja jaca od nade
Lezilebovich Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 (edited) Vesić je rekao da će Komisiji za spomenike i nazive trgova i ulica biti predloženo da dosadašnja ulica Goce Delčeva na Novom Beogradu dobije ime Bulevar maršala Tolbuhina, a Pohorska ulica da dobije ime Ulica generala Ždanova. :cry: :cry: da se razumemo, svakako treba da imaju ulice, ali ne dirajte im pohorsku i goce delčeva :( Edited May 9, 2016 by Lezilebovich
Recommended Posts