smorenko Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 nema sanse. ni pod najtezim mukama ali, najvise sto cu priznati da zivot u paviljonima i nije toliko los koliko sam mislio, pogotovo tokom proleca i leta -_-
leptirica Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 nema sanse. ni pod najtezim mukama ali, najvise sto cu priznati da zivot u paviljonima i nije toliko los koliko sam mislio, pogotovo tokom proleca i leta -_-Nemam pojma kako izgleda ziveti u paviljonima samo znam da obozavam lipe u istim
Mancunian Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Nemam pojma kako izgleda ziveti u paviljonima samo znam da obozavam lipe u istim toliko su odvratni i cemerni da im ni lipe ne pomazu<_<
smorenko Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 (edited) za ostale delove nbgd-a (osim kraja oko starog merkatora do kinseke ambasde) paviljoni su raj na zemlji.edit:pitanje je samo gde ko smatra da je granica zemuna i nbgd-a. za mene je zemun do hotela jugoslavija, ali ko mene pita Edited April 17, 2008 by smorenko
Lezilebovich Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 za ostale delove nbgd-a (osim kraja oko starog merkatora do kinseke ambasde) paviljoni su raj na zemlji.edit:pitanje je samo gde ko smatra da je granica zemuna i nbgd-a. za mene je zemun do hotela jugoslavija, ali ko mene pitaGranica je jasno definisana i to je ul. Dzona Kenedija... Takodje, jasno se vidi granica i po trafikama i prodavnicima pokraj ulice...
gospa buba Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 edit:pitanje je samo gde ko smatra da je granica zemuna i nbgd-a. za mene je zemun do hotela jugoslavija, ali ko mene pitaevo i za mene je do hotela. chak je neko vreme ta granica ishla nekako chudesno ukoso od dzona kenedija do goce delcheva, zivela sam i blize i dalje od hotela, na toj dunavskoj strani i opet je nekako sve vreme bio zemun.al ko sto rekoh, nash je, pa makar bio i lep :P
smorenko Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Granica je jasno definisana i to je ul. Dzona Kenedija... Takodje, jasno se vidi granica i po trafikama i prodavnicima pokraj ulice...ako se ne varam granica je isla kao sto termalka kaze od goce delceva, pa je negde na neki nacin dosla do dzona kenedija zatim tom ulicom do lenjinovog bulevara, i onda prvom prugom do tosinog bunara. tako da su svi paviljoni na nbgd-u, jer ih dzona kenedija sece na pola prakticno.inace meni je deo od hotela jugoslavija do gardosa i od dunava do lenjinovog bulevara, i kasnije u zemunu do tosinog bunara najlepsi.nekad ziveo u centru te lepote :( , sad na periferiji.
Mancunian Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Granica je jasno definisana i to je ul. Dzona Kenedija... Takodje, jasno se vidi granica i po trafikama i prodavnicima pokraj ulice...zemun je tamo gde je srce -_-
smorenko Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 (edited) zemun je tamo gde je srce -_- :Hail:edit: ima i onaj grafit na zgradi preko puta hotela jugoslavija: ZUS - zemun u srcu Edited April 17, 2008 by smorenko
gospa buba Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 (edited) aj dosta vas dvoje ^_^zemun je tamo de je zemunska pijaca (imala sam rodjaku koja je dolazila nedeljom iz zarkova na zemunsku)e, da. i kad peru ulice, pa idu iz zemuna ka hotelu, obichno se okrenu kod hotela i vrate u zemun. sto rade vec godinama, cijenim da znaju dokle je njihovo ^_^.sto me navodi da se setim da su o brigada oprali 2x za 3 godine <_< Edited April 17, 2008 by thermal bug
leptirica Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 aj dosta vas dvoje ^_^zemun je tamo de je zemunska pijaca (imala sam rodjaku koja je dolazila nedeljom iz zarkova na zemunsku)e, da. i kad peru ulice, pa idu iz zemuna ka hotelu, obichno se okrenu kod hotela i vrate u zemun. sto rade vec godinama, cijenim da znaju dokle je njihovo ^_^.sto me navodi da se setim da su o brigada oprali 2x za 3 godine <_< Ja i dan danas (kad sam tu) idem na zemunsku pijacu
yabadaba Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 (edited) ...pitanje je samo gde ko smatra da je granica zemuna...Blokovi do Tokia, Zemun do Pinokia!!! Edited April 18, 2008 by yabadaba
deeps Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 (edited) Jel se još neko zajebao i ušao u 71, koji je promenio trasu posle sto godina, izašao kilometar-dva od odredišta i to prepešačio okupan prijatnim prolećnim pljuskom?Meni se desilo prekjuce. Bila velika guzva na Zelenjaku. Mrzilo me da cekam 75-icu. Usao u 71, kao kod studenjaka cu presesti na nesto sto ide na B.K. (82,74,75). Kod SIV-a nas vec susutigla 75. Rekoh odlicno, mocicu odmah da presednem, kad ovaj skrenu. Ponada se da ce odmah skrenuti posle Merkatora(preme Studenjaku), ali ode na 3. bulevar. Izasao kod Gandijeve i onda pesaka uzbrdo Edited April 19, 2008 by deeps
Aule@ Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Danas nemojte da eksperimentishete sa prevozom na Novom Beogradu, a bogami ni sa sopstvenim prevozom, osim bicikla!
nbg4ever Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ah, good old days kada sam pratio maratonce na bajsu.I sta su promenili kod trase autobusa (71&67)?
Recommended Posts