March 27, 20169 yr ovde sam pročitao, valjda, da je sns kadar onaj mesar milan iz b62. kao sns kadar To sam ja napisao. Prvi na listi je Gak, ali se "prica" da nece biti iznenadjenje ako i milana proguraju, jer daje dosta para stranci...sve je to naravno apsolutno neprovereno
March 27, 20169 yr pa naravno da sam pitao za ime čoveka, ne znam šta znači šifra gak vaterpolista. a i na topiku nbgd smo, ne pitam za žarkovo™
March 27, 20169 yr Провери да знам дали да му обилазим месару у широком луку. nema dileme da je u sns-u, nego je trač da će biti poguran da bude predsednik opštine. Edited March 27, 20169 yr by Lezilebovich
March 27, 20169 yr Spominjano već na forumu više puta, preziva se čovek Gak , gradski sekretar za sport, vaterpolista http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html%3A594587-Vaterpolo-bitka-Gak-rusi-Sapica ...shit has hit the fan...
March 27, 20169 yr izgleda sam jedini kome ne smeta taj parking u zđ u tom delu je bilo nemoguće naći parking, doduše i sama ulica je mogla biti proširena za jednu traku al ajd sad Ne smeta ni meni ali ne kapiram kako opet pune ceo parking u kraju?Da se nisu prebacili sa parkinga iza SC?
March 27, 20169 yr Pa tako što im je lakše da oproste investitorima što su uštinuli na projktovanim parkinzima po kvadratu površine id posle svi mi to plaćamo... ...shit has hit the fan...
March 27, 20169 yr nema dileme da je u sns-u, nego je trač da će biti poguran da bude predsednik opštine. У месару му више ући нећу.Ко га јебе.
March 27, 20169 yr Spominjano već na forumu više puta, preziva se čovek Gak , gradski sekretar za sport, vaterpolistahttp://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html%3A594587-Vaterpolo-bitka-Gak-rusi-Sapica ...shit has hit the fan... u jbt. ja mislio neki vaterpolista doktor iz gak-a
March 28, 20169 yr Провери да знам дали да му обилазим месару у широком луку. Šteta za ćevape ali slažem se.
March 28, 20169 yr off topic GAK pekare su verovatno najodvratniji proizvodjac/prodavac peciva sa ove strane reke...bukvalno sve im je cak i u alkoholnoj izmaglici ogavno.