Jump to content
IGNORED

Punk&Prikljucenije

fabius maximus

Recommended Posts

Posted

mislis 92 :fantom:

92,realno. :) Klikni,slusljivo je,ipak. ;)

da li ludi ste vi, punk in drublic je '94. posle njega ne bi bila nikakva steta da su se zakatancili.

mada zadnji zacudo ima odlicnih stvari. na primer:

• 3 weeks later...
Posted

jbg. Uvek ću se sećati koncerta u bgd po tome da se ničega ne sećam. Jedan od onih trenutaka kada staneš pred ogledalo i zapitaš se šta to koji kurac radiš. Al imam majicu sa koncerta.

Posted

ja ću ga se sećati po tome da sam dva i po meseca trenirao svaki dan da bih izdržao celokoncertno tabanje u grotlu moš pita i tako i bi dva i po sata prošla ko džoging i da me posle bed mjuzik odveo u bekstejdž da se upoznam s bendom i uručim im flašu džek denijelsa radi zasluga za razvoj 1 mene :fantom:

Posted

da, secam te se, bio si zver, doslovce si bacao ljude po sali.

doduse bilo je tolko puno da se malo ko pomerao, ali za vase slaninarske standarde...

Posted

možda nazad gde si se šćućurio i žmirkao s ostalim nekretninama ali u epicentru je bilo besnilo :fantom:

Posted

Sta, zuljale te cipele, pa te na pola koncerta neko nagazio?

Posted

oho de si latentni aj pričaj nam malo kako ide muvanje riba s tim smislom za humor možeš odmah i na laugh topic da ne premeštamo :fantom: 

Posted (edited)

oho de si latentni aj pričaj nam malo kako ide muvanje riba s tim smislom za humor možeš odmah i na laugh topic da ne premeštamo :fantom:

Kamo srece da je humor. Jedini nacin da ti pobesnis je u opisu. Ti si ucestvovao u besnilu, sigurno.

A zasto se ti toliko nerviras, do tacke kada moras nekoga da uvredis, da bi se osecao dobro?

Edited by wayfaring stranger
  • 2 months later...