Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted

a da probas da rupu popunis gipsom pa u jos vlazan (plastican ) gips usrafis tu tiplu i sacekas da se osusi, na kraju krajeva, neces cengele da vesas na to nego sliku.

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

a da probas da pomeris mesto kacenja na slici?

Posted (edited)
a da probas da rupu popunis gipsom pa u jos vlazan (plastican ) gips usrafis tu tiplu i sacekas da se osusi, na kraju krajeva, neces cengele da vesas na to nego sliku.
a da probas da pomeris mesto kacenja na slici?
Zanimljivi predlozi. :thumbsup:Raymotriću™ oba. Edited by gotivac
Posted (edited)

prilikom krpljenja je dobro dodati neki od metilovanih etara celuloze da se omogući veće otvoreno vreme i bolje vezivanje za meterijal koji se krpi :naughty:mislim da sam uspeo da dam potpuno tačan i potpuno beskoristan savet :s_d:

Edited by Zugurosh
Posted

Misliš, da naseckam kartona u gips za krpljenje? :D

Posted

Hm, samo ako nađem dovoljno velik da mu glava ne "proleti" kroz rupčagu... Ili da kombinujem sve preporučene tehnike. :D

Posted

neće, to je rupa 10, baš počeh da pišem da kupiš "leptir" ako ti je mesto baš bitno, preduhitri me čovek...

Posted

Rešio leptirom.Morao sam da ubacim malo papira jer je glava upadala kad se stegne, ali sad je zaglavljeno čvrsto i drži. To je samo sličica u ramu 30ak x 20ak cm.

Posted

tockici za stolice, stendere i tako to?al da je negde u centru grada, ima li?

• 2 weeks later...
Posted

majstori za gorenje ves masine praistorijskog tipa potrebni. zvanicne majstore sa gorenje servisa imam, ali se svi neckaju kada cuju koji je tip masine u pitanju - potrebni su mi znalci koji imaju pristup starim programatorima.