Jump to content

Majstorski topik

Featured Replies

a da probas da rupu popunis gipsom pa u jos vlazan (plastican ) gips usrafis tu tiplu i sacekas da se osusi, na kraju krajeva, neces cengele da vesas na to nego sliku.

a da probas da pomeris mesto kacenja na slici?

a da probas da rupu popunis gipsom pa u jos vlazan (plastican ) gips usrafis tu tiplu i sacekas da se osusi, na kraju krajeva, neces cengele da vesas na to nego sliku.
a da probas da pomeris mesto kacenja na slici?
Zanimljivi predlozi. :thumbsup:Raymotriću™ oba.

Edited by gotivac

drugi je bolji...

prilikom krpljenja je dobro dodati neki od metilovanih etara celuloze da se omogući veće otvoreno vreme i bolje vezivanje za meterijal koji se krpi :naughty:mislim da sam uspeo da dam potpuno tačan i potpuno beskoristan savet :s_d:

Edited by Zugurosh

Misliš, da naseckam kartona u gips za krpljenje? :D

Hm, samo ako nađem dovoljno velik da mu glava ne "proleti" kroz rupčagu... Ili da kombinujem sve preporučene tehnike. :D

neće, to je rupa 10, baš počeh da pišem da kupiš "leptir" ako ti je mesto baš bitno, preduhitri me čovek...

da, i?...

Rešio leptirom.Morao sam da ubacim malo papira jer je glava upadala kad se stegne, ali sad je zaglavljeno čvrsto i drži. To je samo sličica u ramu 30ak x 20ak cm.

tockici za stolice, stendere i tako to?al da je negde u centru grada, ima li?

• 2 weeks later...

majstori za gorenje ves masine praistorijskog tipa potrebni. zvanicne majstore sa gorenje servisa imam, ali se svi neckaju kada cuju koji je tip masine u pitanju - potrebni su mi znalci koji imaju pristup starim programatorima.