morgana Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Just now, Singer said: Autoput ka aerodromu, posle BS Zmaj. Ne treba pasoš, ista vremenska zona sve sto valja je tesko dostizno (vidim imaju e shop)
Singer Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 4 minutes ago, morgana said: sve sto valja je tesko dostizno (vidim imaju e shop) Dobri su. Odeš tamo pa bi kupio i ono što ne bi al može da ustreba ili je "slatko" ili šta god... #mamipara 1
Valk Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 5 minutes ago, morgana said: sve sto valja je tesko dostizno ma kakvi, kad kreneš sledeći put u HN pa nek te sačeka malo kombi ili taksi, da svratiš samo nešto da pitaš. 2
morgana Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Just now, Valkyrie said: ma kakvi, kad kreneš sledeći put u HN pa nek te sačeka malo kombi ili taksi, da svratiš samo nešto da pitaš. mislila sam ili to ili da iskocim iz vucicevog brzog bgd-ns 1
Singer Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 6 minutes ago, morgana said: mislila sam ili to ili da iskocim iz vucicevog brzog bgd-ns koliko je brz morala bi da iskočiš pre nego što si krenula 3
Filozof manijak Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Just now, Singer said: koliko je brz morala bi da iskočiš pre nego što si krenula Koliko je brz, kad bi iskočila, uskočila bi u onaj što se vrača za Bg. 3
Valk Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 koliko je brz, ostani gde si, već si bila i vratila se. 4
kud u maglu Simoviću Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 (edited) da i da 611 pa izađeš na zmaj pumpi, onda prođeš pešaka pored meka, i tu si Edited April 7, 2022 by kud u maglu Simoviću 1
Valk Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 12 hours ago, Блок_64 said: Recimo cool boja za beton na vodenoj bazi.Ne smrdi ok je i imas je recimo u okovu. Proizovdi se u dosta nijansi. Nisu imali sivu i ne znaju kad bi dobili pa sam uzela Irkom, 6 kantica za dve ruke. Isto se rastvaraju vodom.
Frank Pembleton Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 da i da 611 pa izađeš na zmaj pumpi, onda prođeš pešaka pored meka, i tu siNikako da se nakanim da odem, al jbga to mi bez kola... ... Shiit has hit the fan
kud u maglu Simoviću Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 a može i vozom do stanice zemun, pa pešaka 200m
Блок_64 Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 (edited) 9 hours ago, Valkyrie said: Nisu imali sivu i ne znaju kad bi dobili pa sam uzela Irkom, 6 kantica za dve ruke. Isto se rastvaraju vodom. Nisi pogresila dobar je i irkom. Edited April 7, 2022 by Блок_64 1
Valk Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 odlična je boja, jako izdašna i prekriva svakakve nesavršenosti i čak pukotinice. udarila danas prvu ruku, sutra ću drugu mada da sam uspela jutros prvu mogla sam sve danas i da završim jer se suši kao luda. kako da skinem boju sa kože? nisam stavila rukavice 1
kyrre Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Boju skidas razredjivacem. Ako nemas, mislim da ce i aceton da posluzi. Sent from my RNE-L21 using Tapatalk 1
Recommended Posts