Singer Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 17 minutes ago, Valkyrie said: Treba mi preporuka za boju za beton, hoću da ofarbam pod u podrumu. Neće se mnogo gaziti, ne planiram dole da živim. Bitno mi je da se brzo suši i da mogu da perem posle pod normalno, eto. Ono što sam ja viđao je najčešće neka siva ili neki ton ka nekoj plavičastoj boji. Da kažemo plavičasto-siva boja. 1 1
maheem Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Nije tražila stilistu za nijansu već preporuku za vrstu boje 1 5
Caligula Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 (edited) 9 minutes ago, Singer said: Ono što sam ja viđao je najčešće neka siva ili neki ton ka nekoj plavičastoj boji. Da kažemo plavičasto-siva boja. I onako, na dodir je... ne znam ... @Valkyrie trazi prosto podnu boju za beton. Mislim da ima po vecim farbarama. Edited April 6, 2022 by Caligula
Singer Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Vidite deco - kad pokušate da uhvatite zlatnu ribicu na crvića velika je verovatnoća da će zagristi i neka druga riba, kao recimo... @Valkyrie Uđi u Romu kod Lidla, bukvalno ponovi ovo što si napisala. Majstor će te pita koliko kvadrata. Ti reci. Onda će da ti kaže kako da je primeniš. Ti klimni glavom, plati i izađi. Meni svaki put radilo bez greške i bio super zadovoljan.
maheem Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 11 minutes ago, Singer said: Vidite deco - kad pokušate da uhvatite zlatnu ribicu na crvića velika je verovatnoća da će zagristi i neka druga riba, kao recimo... @Valkyrie Uđi u Romu kod Lidla, bukvalno ponovi ovo što si napisala. Majstor će te pita koliko kvadrata. Ti reci. Onda će da ti kaže kako da je primeniš. Ti klimni glavom, plati i izađi. Meni svaki put radilo bez greške i bio super zadovoljan. Jeeesteee, da je tako predložio bi joj tamno ljubičastu 1
Valk Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 ne daj se, @maheem, pusti dušmanine @Singer kralju, što didem u Romu kad u Fontani ima radnja s tim ludorijama? Tu sam već kupila za krečenje (okrečila, izgledam ko pokojni Toza al ne žalim) nego mi šunulo da obojim i pod i da bude ko kutija lepo. a što da ne pitam najpre na ovom svetom topiku pa da odem tamo samouvereno, a ne ko koza pa da mi uvale nešto svemirsko
Singer Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Just now, Valkyrie said: ne daj se, @maheem, pusti dušmanine @Singer kralju, što didem u Romu kad u Fontani ima radnja s tim ludorijama? Tu sam već kupila za krečenje (okrečila, izgledam ko pokojni Toza al ne žalim) nego mi šunulo da obojim i pod i da bude ko kutija lepo. a što da ne pitam najpre na ovom svetom topiku pa da odem tamo samouvereno, a ne ko koza pa da mi uvale nešto svemirsko Pa ja reko' pošto si svako malo kod Lidla pa ti to tu a "širok dijapazon". Moš' i u Fontani, ja podelio iskustvo iz Rome... tamo su ti majstori i trgovci. Nema loženje, sve legit.
Блок_64 Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 (edited) 3 hours ago, Valkyrie said: Treba mi preporuka za boju za beton, hoću da ofarbam pod u podrumu. Neće se mnogo gaziti, ne planiram dole da živim. Bitno mi je da se brzo suši i da mogu da perem posle pod normalno, eto. Recimo cool boja za beton na vodenoj bazi.Ne smrdi ok je i imas je recimo u okovu. Proizovdi se u dosta nijansi. Edited April 6, 2022 by Блок_64 1 1
Valk Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 9 hours ago, Блок_64 said: Recimo cool boja za beton na vodenoj bazi.Ne smrdi ok je i imas je recimo u okovu. Proizovdi se u dosta nijansi. hvala ti, tebe nikad ne mogu da tagujem jer ti je nick ćirilicom a tebe očekujem sa konstruktivnim savetom kad uđem u Okov, ne izlazim sat vremena 1 1
kud u maglu Simoviću Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 7 minutes ago, morgana said: okov je i moja omiljena fast fashion prodavnica onda nisi bila u crafteru tc zmaj 1 1
morgana Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: onda nisi bila u crafteru tc zmaj gdje je to, brt
Singer Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Just now, morgana said: gdje je to, brt Autoput ka aerodromu, posle BS Zmaj. Ne treba pasoš, ista vremenska zona 1
Valk Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 joj, nisam ni ja još uvek bila, to ću kad budem fejkovala da su me kidnapovali vanzemaljci. kumse, jel to umesto DISA sad? u tom prostoru?
Recommended Posts