Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, Valkyrie said:

Treba mi preporuka za boju za beton, hoću da ofarbam pod u podrumu. Neće se mnogo gaziti, ne planiram dole da živim. Bitno mi je da se brzo suši i da mogu da perem posle pod normalno, eto. 

Ono što sam ja viđao je najčešće neka siva ili neki ton ka nekoj plavičastoj boji. Da kažemo plavičasto-siva boja.

• +1 1
  • Haha 1
  • Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

Nije tražila stilistu za nijansu već preporuku za vrstu boje :lol:

• +1 1
  • Haha 5
Posted (edited)
9 minutes ago, Singer said:

Ono što sam ja viđao je najčešće neka siva ili neki ton ka nekoj plavičastoj boji. Da kažemo plavičasto-siva boja.

I onako, na dodir je... ne znam ...

@Valkyrie trazi prosto podnu boju za beton. Mislim da ima po vecim farbarama.

Edited by Caligula
Posted

Vidite deco - kad pokušate da uhvatite zlatnu ribicu na crvića velika je verovatnoća da će zagristi i neka druga riba, kao recimo... :fantom:

@Valkyrie Uđi u Romu kod Lidla, bukvalno ponovi ovo što si napisala. Majstor će te pita koliko kvadrata. Ti reci. Onda će da ti kaže kako da je primeniš. Ti klimni glavom, plati i izađi.

Meni svaki put radilo bez greške i bio super zadovoljan.

Posted
11 minutes ago, Singer said:

Vidite deco - kad pokušate da uhvatite zlatnu ribicu na crvića velika je verovatnoća da će zagristi i neka druga riba, kao recimo... :fantom:

@Valkyrie Uđi u Romu kod Lidla, bukvalno ponovi ovo što si napisala. Majstor će te pita koliko kvadrata. Ti reci. Onda će da ti kaže kako da je primeniš. Ti klimni glavom, plati i izađi.

Meni svaki put radilo bez greške i bio super zadovoljan.

Jeeesteee, da je tako predložio bi joj tamno ljubičastu :fantom:

• Wub 1
Posted

ne daj se, @maheem, pusti dušmanine

@Singer kralju, što didem u Romu kad u Fontani ima radnja s tim ludorijama? Tu sam već kupila za krečenje (okrečila, izgledam ko pokojni Toza al ne žalim) nego mi šunulo da obojim i pod i da bude ko kutija lepo. 

a što da ne pitam najpre na ovom svetom topiku pa da odem tamo samouvereno, a ne ko koza pa da mi uvale nešto svemirsko :mad:

Posted
Just now, Valkyrie said:

ne daj se, @maheem, pusti dušmanine

@Singer kralju, što didem u Romu kad u Fontani ima radnja s tim ludorijama? Tu sam već kupila za krečenje (okrečila, izgledam ko pokojni Toza al ne žalim) nego mi šunulo da obojim i pod i da bude ko kutija lepo. 

a što da ne pitam najpre na ovom svetom topiku pa da odem tamo samouvereno, a ne ko koza pa da mi uvale nešto svemirsko :mad:

Pa ja reko' pošto si svako malo kod Lidla pa ti to tu a "širok dijapazon".

Moš' i u Fontani, ja podelio iskustvo iz Rome... tamo su ti majstori i trgovci. Nema loženje, sve legit.

Posted (edited)
3 hours ago, Valkyrie said:

Treba mi preporuka za boju za beton, hoću da ofarbam pod u podrumu. Neće se mnogo gaziti, ne planiram dole da živim. Bitno mi je da se brzo suši i da mogu da perem posle pod normalno, eto. 

Recimo cool boja za beton na vodenoj bazi.Ne smrdi ok je i imas je recimo u okovu.

Proizovdi se u dosta nijansi.

Edited by Блок_64
  • +1 1
  • Hvala 1
Posted
9 hours ago, Блок_64 said:

Recimo cool boja za beton na vodenoj bazi.Ne smrdi ok je i imas je recimo u okovu.

Proizovdi se u dosta nijansi.

hvala ti, tebe nikad ne mogu da tagujem jer ti je nick ćirilicom a tebe očekujem sa konstruktivnim savetom :heart:

kad uđem u Okov, ne izlazim sat vremena :blush:

• +1 1
  • Wub 1
Posted

okov je i moja omiljena fast fashion prodavnica

• Hvala 2
Posted
7 minutes ago, morgana said:

okov je i moja omiljena fast fashion prodavnica

onda nisi bila u crafteru

tc zmaj

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

onda nisi bila u crafteru

tc zmaj

gdje je to, brt :wub:

Posted
Just now, morgana said:

gdje je to, brt :wub:

Autoput ka aerodromu, posle BS Zmaj. Ne treba pasoš, ista vremenska zona :fantom:

• Hvala 1
Posted

joj, nisam ni ja još uvek bila, to ću kad budem fejkovala da su me kidnapovali vanzemaljci.

kumse, jel to umesto DISA sad? u tom prostoru?