villiem Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 (edited) i kad sklopis 50 puta uvek curi voda negde, resenje je da ne gledas i ne proveravas, ako nema poplave sve je ok, posle samo zaraste Edited September 8, 2021 by villiem 1
Valk Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Ne curi ništa, puštali vodu i na sitno i u jakom mlazu. Ako slučajno procuri, tu je Sveta Ducktape. 1
Barti66 Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 2 hours ago, salerokada said: Jesam, ali kao da se ništa ne dešava. Antirost je Irkomov. Zet predlaže da namažemo Irkomov 3u1 da posluži kao zaštita i podloga, a preko toga ovu običnu boju. Da li to ima smisla ili ću posle par godina opet morati sve ispočetka? Možda je "duboka rđa" u pitanju, probaj malo da tretiraš čeličnom četkom pa onda još jednom antirost. Podloga, osnovna boja + završna bi trebale da drže godinama bez problema. 1
Lo Zingaro Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Da priupitam ovde. Imam svoja 2 privatna parking mesta sto je jako fino i korisno. Problem je sto je na meni da ih odrzavam. Korov raste nenormalnom brzinom a nisam stalno voljan da kosim i cupam travuljagu. Zna li ko kako moze da mu se stane u kraj, pa i nekom nuklearnom ili hemijskom intervencijom koja dizu kosu na glavi Grete Tumberg? Hvala.
Bambula Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 5 hours ago, lo zingaro said: Da priupitam ovde. Imam svoja 2 privatna parking mesta sto je jako fino i korisno. Problem je sto je na meni da ih odrzavam. Korov raste nenormalnom brzinom a nisam stalno voljan da kosim i cupam travuljagu. Zna li ko kako moze da mu se stane u kraj, pa i nekom nuklearnom ili hemijskom intervencijom koja dizu kosu na glavi Grete Tumberg? Hvala. Samo neki totalni hebricid,proizvodjača biraj sam Mozes i Bartijev predlog E sad posto je total težak otrov treba voditi računa da se niko ne mota po tretiranoj površini,pogotovo ne neka životinja bar nedelju dana. I posto je mala površina puna doza bez vode i biće Hirošima. 1
Frank Pembleton Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 https://nonstopshop.rs/bastenski-alati/brener-za-suzbijanje-korova-av0348/... Shiit has hit the fan 1
morgana Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Hocu da kupim brusilicu, da sredjujem neka vrata i manje komade namjestaja Koju da uzmem? https://uradi-sam.rs/brusilice a da bude smislena i ne kosta previse jer je za amatersku, relativno rijetku upotrebu?
J-♣ Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Za velike i ravne površine kao prednja i zadnja strana vrata → brusilica vibraciona iliti "šlajferica" Za bočne stranice vrata sa i okvir na koja naležu vrata gde su žlebovi → brusilica trougaona gde su nepristupačne površine za vibracionu (ili ugaonu) brusilicu. Predlažem obe, eventualno samo šlajfericu ako bočne stranice i nepristupačna mesta nisu baš bitna gde je ona trouglasta efikasna. Ugaona brusilica je pogodnija za čelik (skidanje farbe, rđe, pa i obradu vara) nego kod renoviranja drvenih elemenata nameštaja bez obzira na finoću šmirgle - lako se sa ugaonom pogreši i napravi "ožiljak" - za rad sa ugaonom potrebno je baš iskustvo (ako se želi estetika), mirna ruka i odsustvo osvežavajućih napitaka na bazi hmelja. 1
morgana Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Hvala! Cijene dosta variraju, šta misliš je li OK da uzmem neku u rangu 4-5 hiljada din, treba li da gledam neki poseban parametar kod vibracionih bušilica?
kud u maglu Simoviću Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 ako možeš da završiš sve za dan, dva imaju na fb neki što iznajmljuju alate oko 10€ je dan
morgana Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ako možeš da završiš sve za dan, dva imaju na fb neki što iznajmljuju alate oko 10€ je dan ne mogu, nazalost, dio posla je u bgd, a dio u hn. hvala za info, posluzice za nesto drugo
J-♣ Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Što je veća snaga to mašina pouzdanija i efikasnija, manja opasnost od pregrejavanja. Marku powerplus predlažem za izbegavanje, kupio pre ~10 godina bušilicu i brzo joj propali ležišta lagera, loš kvalitet. Ova bošova bos/150 3 bavaria od 3099 mi se čini OK za amatersku povremenu upotrebu. Odgovarajuće tipske šmirgle po dimenzijama se mogu naći po farbarama, a mogu se izrezati po šmirgli koja se dobije uz vibracionu brusilicu. Kupovne su perforirane pa se lako skuplja prašina nastala radom, mada može se raditi i sa ravnim neperforiranim šmirglama. 1
Recommended Posts