Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted
+1
Ja sa njima samo dobra iskustva.
Prao tepihe, staze, i one jastuke od dvoseda/trosed.
Sam nameštaj nisam.
Profesionalni uigrana mašina...

... Shiit has hit the fan...

Posted

Drugaru treba pomoc oko demontaze nekog starog ormana, tzv most (2 velika ormana i u sredini polica koja je povezana). On nema odgovarajuci alat, a ne bi ni sam da se cima, pa me pitao da li znam neku firmu koja bi odradila demontazu tog namestaja.

Pretpostavljam da to rade ovi sto rade selidbe i da ne bi trebalo previse da ga oderu. Samo demontaza i iznosenje gde god hoce ("da li pored kontejnera ili otpad neki ili da nose gde god hoce", zavrsen citat :D )

Koliko to zadovoljstvo moze da ga kosta odokativno i da li imate neku preporuku za neku firmu koja se time bavi?

Posted

Ako ti se ne zuri sacekaj oktobar mesec tada svi sto rade pvc pocinju sa nekim popustima.
Hvala, idealno!

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted
2 hours ago, Milosh76 said:

demontaza i iznosenje gde god hoce

Već pominjani Reto centar to radi za dž.

Posted
13 hours ago, Milosh76 said:

Drugaru treba pomoc oko demontaze nekog starog ormana, tzv most (2 velika ormana i u sredini polica koja je povezana). On nema odgovarajuci alat, a ne bi ni sam da se cima, pa me pitao da li znam neku firmu koja bi odradila demontazu tog namestaja.

Pretpostavljam da to rade ovi sto rade selidbe i da ne bi trebalo previse da ga oderu. Samo demontaza i iznosenje gde god hoce ("da li pored kontejnera ili otpad neki ili da nose gde god hoce", zavrsen citat :D )

Koliko to zadovoljstvo moze da ga kosta odokativno i da li imate neku preporuku za neku firmu koja se time bavi?

postoji organizacija koja pomaže zavisnicima, zove se izlazak. bave se i selidbama i odnošenjem nameštaja.

Stari nameštaj

Odvozimo i prodajemo polovni nameštaj i stare stvari. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu renoviranog polovnog nameštaja ili želite da donirate polovni nameštaj i stare stvari, pozovite nas ili nam pišite. U cilju samoodrživosti stare stvari, nakon popravke i sređivanja, prodajemo u našoj prodavnici. Posetite našu Facebook stranicu za sve aktuelnosti.

Posted
13 minutes ago, slepa živana said:

postoji organizacija koja pomaže zavisnicima, zove se izlazak. bave se i selidbama i odnošenjem nameštaja.

Vidim da umeju da odbiju nameštaj ako nije "moderan" jbg

Posted

Ja sam ove iz reto centra zvala jednom, poklonila im stari kauč i odneli su ga. Htela sam da im uvalim i kaljevu peć ali su je samo osmotrili i zahvalili se :D

Posted (edited)

Kod mene bili dvaput, jednom oteglili kauč i šporet niz stepenice, drugi put došli sa alatom, rasklopili neki ogromni francuski ležaj i gomilu polica i odneli.

Edited by Skyhighatrist
Posted

Da meni su "odbili" dve fotelje bile su baš raspale, ali prihvatili dva kauča i police...
Realno uzimaju ono što mogu da prihvate...

Posted

Zgrada mi je stara oko 40 godina, u spavacoj sobi su neke tapete koje su bile kad se useljavalo, preko njih su lepljene druge tapete.

E sad, ako skinem te druge tapete, da li mogu da krecim preko tih original ili da probam i njih da skidam pa da gletujem ili sta vec majstor mora da odradi?

Da li glet masa moze preko tapeta? 

Majstor dolazi tek za vikend da izvidi situaciju, a mene zanima da li da se cimam sa skidanjem ili tu postoji neka fora sa krecenjem pa da ustedim vreme i novac?

Posted

Moraš da skidaš tapete, do zida...
Mislim, ne moraš, ali...