renne Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 28 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a neki tepih servis na nbgd? da je isproban ovi https://tiptop.rs/
Frank Pembleton Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 ovihttps://tiptop.rs/+1Ja sa njima samo dobra iskustva.Prao tepihe, staze, i one jastuke od dvoseda/trosed.Sam nameštaj nisam.Profesionalni uigrana mašina... ... Shiit has hit the fan...
Milosh76 Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Drugaru treba pomoc oko demontaze nekog starog ormana, tzv most (2 velika ormana i u sredini polica koja je povezana). On nema odgovarajuci alat, a ne bi ni sam da se cima, pa me pitao da li znam neku firmu koja bi odradila demontazu tog namestaja. Pretpostavljam da to rade ovi sto rade selidbe i da ne bi trebalo previse da ga oderu. Samo demontaza i iznosenje gde god hoce ("da li pored kontejnera ili otpad neki ili da nose gde god hoce", zavrsen citat ) Koliko to zadovoljstvo moze da ga kosta odokativno i da li imate neku preporuku za neku firmu koja se time bavi?
mlatko Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Ako ti se ne zuri sacekaj oktobar mesec tada svi sto rade pvc pocinju sa nekim popustima.Hvala, idealno!Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Skyhighatrist Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 2 hours ago, Milosh76 said: demontaza i iznosenje gde god hoce Već pominjani Reto centar to radi za dž.
slepa živana Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 13 hours ago, Milosh76 said: Drugaru treba pomoc oko demontaze nekog starog ormana, tzv most (2 velika ormana i u sredini polica koja je povezana). On nema odgovarajuci alat, a ne bi ni sam da se cima, pa me pitao da li znam neku firmu koja bi odradila demontazu tog namestaja. Pretpostavljam da to rade ovi sto rade selidbe i da ne bi trebalo previse da ga oderu. Samo demontaza i iznosenje gde god hoce ("da li pored kontejnera ili otpad neki ili da nose gde god hoce", zavrsen citat ) Koliko to zadovoljstvo moze da ga kosta odokativno i da li imate neku preporuku za neku firmu koja se time bavi? postoji organizacija koja pomaže zavisnicima, zove se izlazak. bave se i selidbama i odnošenjem nameštaja. Quote Stari nameštaj Odvozimo i prodajemo polovni nameštaj i stare stvari. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu renoviranog polovnog nameštaja ili želite da donirate polovni nameštaj i stare stvari, pozovite nas ili nam pišite. U cilju samoodrživosti stare stvari, nakon popravke i sređivanja, prodajemo u našoj prodavnici. Posetite našu Facebook stranicu za sve aktuelnosti.
copkillah Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 13 minutes ago, slepa živana said: postoji organizacija koja pomaže zavisnicima, zove se izlazak. bave se i selidbama i odnošenjem nameštaja. Vidim da umeju da odbiju nameštaj ako nije "moderan" jbg
Valk Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Ja sam ove iz reto centra zvala jednom, poklonila im stari kauč i odneli su ga. Htela sam da im uvalim i kaljevu peć ali su je samo osmotrili i zahvalili se
Skyhighatrist Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 (edited) Kod mene bili dvaput, jednom oteglili kauč i šporet niz stepenice, drugi put došli sa alatom, rasklopili neki ogromni francuski ležaj i gomilu polica i odneli. Edited August 8, 2019 by Skyhighatrist
Frank Pembleton Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Da meni su "odbili" dve fotelje bile su baš raspale, ali prihvatili dva kauča i police...Realno uzimaju ono što mogu da prihvate... ... Shiit has hit the fan...
Milosh76 Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Zgrada mi je stara oko 40 godina, u spavacoj sobi su neke tapete koje su bile kad se useljavalo, preko njih su lepljene druge tapete. E sad, ako skinem te druge tapete, da li mogu da krecim preko tih original ili da probam i njih da skidam pa da gletujem ili sta vec majstor mora da odradi? Da li glet masa moze preko tapeta? Majstor dolazi tek za vikend da izvidi situaciju, a mene zanima da li da se cimam sa skidanjem ili tu postoji neka fora sa krecenjem pa da ustedim vreme i novac?
Frank Pembleton Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Moraš da skidaš tapete, do zida...Mislim, ne moraš, ali... ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts