slepa živana Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: X<500€ sa zidarom i krečenjem 8 minutes ago, Milosh76 said: Mene jedan prozor kosta 450-500e sa okapnicom, roletnama, komarnikom, demontazom... Racunaj oko 500e po prozoru da li te firme koje proizvode i ugrađuju prozore nude i te zidarske usluge, i odnošenje stare stolarije, ili to sve mora da se organizuje na različitim stranama?
ragasto Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Neke da, neke ne; bukvalno zavisi od firme do firme. A cifra od 500 evra po prozoru negde i dođe kao prosek, ali ima detalja koji utiču na cenu: jednokrilni ili dvokrilmi prozori, vrsta stakla...
Milosh76 Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 da li te firme koje proizvode i ugrađuju prozore nude i te zidarske usluge, i odnošenje stare stolarije, ili to sve mora da se organizuje na različitim stranama?Demontaza i odnosenje kao i zidarski radovi su posebne stavke. Kao i okapnice i podprozorske daske.Evo ti primer predracuna koji sam ja dobio od jedne firme u bgOkapnice su do 15cm dubine 16e pp duznom metru, a podprozorske daske 10e po duznom metru.
mlatko Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Mogu i da trazim popust od majstora. Platim dva, uradi tri hvala svima
slepa živana Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 11 minutes ago, Milosh76 said: Demontaza i odnosenje kao i zidarski radovi su posebne stavke. Kao i okapnice i podprozorske daske. Evo ti primer predracuna koji sam ja dobio od jedne firme u bg Okapnice su do 15cm dubine 16e pp duznom metru, a podprozorske daske 10e po duznom metru. hvala hvala znači može ista firma da obavi sve što treba.
Milosh76 Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 (edited) Moze.. zidarski radovi su 7-9e po metru mene bi izaslo oko 50e za ceo taj prozor. S tim sto ja necu njihovog zidara, nego ce mi to odraditi moler kad budem krecio. U principu te radove rade moleri pre krecenja. skinu pur penu, izravnaju i onda krece... Edited August 3, 2019 by Milosh76
kud u maglu Simoviću Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 a ima i prozora od 100-130€(ne najmanji)
SDSG Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 4 hours ago, mlatko said: Koliko moze/treba/mora da izadje menjanje nekoliko starih prozora za one pvc? Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Mene na vikendici izaslo 180 € po prozoru, bez roletne i decko koji je ugradjivao je radio spaletnu.Klasicni dvokrilni prozori i klasika staklo.
Milosh76 Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Ovo je cena komplet dvokrilni prozor+roletna+komarnik, zato je toliko skupo
Блок_64 Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 On 3.8.2019. at 11:49, mlatko said: Koliko moze/treba/mora da izadje menjanje nekoliko starih prozora za one pvc? Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Ako ti se ne zuri sacekaj oktobar mesec tada svi sto rade pvc pocinju sa nekim popustima.
Paul Gompitz Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Ima li neko preporuku za servis za pranje mebla?
Barti66 Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Mihajlović...msm da su negde sa leve obale Danubea...Borča, Kotež..tako nešto..skroz korektni i ne preskupi.
kud u maglu Simoviću Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 a neki tepih servis na nbgd? da je isproban
beta Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 meni su trosed čistili neki blistav dom. došli su u dogovoreno vreme i oprali trosed koji je bio toliko prljav da ga posle pranja nisam prepoznala. koliko se sećam nisu bili nešto previše skupi.
Recommended Posts