Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted

Пуцвалд :D 

Nema, gotovo je, ratujem sa gospodjom oko frotira i ostalih krpa za brisanje ruku i materijalatm

Od pucvaloa je ostala samo uspomena i izreka koja se jos uvek po negde primenjuje na nekoga ko je malo vise popio: zasto govoris kao da su ti usta puna pucvalda?

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted
6 hours ago, Matilda Ivancic said:

puklo drvo

popunjavati? maskirati? natezati?

kako, cime, koliko uspesno?

Kintsugi

Posted

53 minutes ago, namenski said:

A, nisam znao da se tako kaze. Kod nas je to bilo pucvalo.

Sta je to, germanizam?

Posted
28 minutes ago, Peter Fan said:

A, nisam znao da se tako kaze. Kod nas je to bilo pucvalo.

Sta je to, germanizam?

ja ga znam samo kao pucval

a evo Google University kaže: das ist putzwolle

Posted (edited)
7 hours ago, Matilda Ivancic said:

onaj fazon sto rade parketari?

mene brine da rigidnost te mase ne dovede do pucanja i ispadanja usped sirenja i skupljanja drveta pod spoljnim uslovima

gledao sam na netu kako rusi popunjavaju pukotine, koriste neke  kaucukaste mase koje se rastezu i prate gibanje pukotine

ne verujem da toga ima kod nas, ali mozda nesto drugo moze da posluzi

tresh.thumb.jpg.f33cccffe74d92ce369dc3ad77f7ae2e.jpg

Ако је мало више широка пукотина онда цемент гит.

Што се тиче спољних утицаја то не можеш много да спречиш,осим да редовно дрво штитиш фирнајзом,сандолином....

Масе које и гледао код Руса имаш и код нас.

https://srb.sika.com/sr/solutions_products/02/02a024/02a024sa001/02a024sa001ssa02.html

Edited by Блок_64
Posted

e fala svima na sugestijama, mozda nesto i uradim, a mozda i sacekam da jos popuca pa natenane

Posted
On 25.6.2018. at 20:25, namenski said:

Nema, gotovo je, ratujem sa gospodjom oko frotira i ostalih krpa za brisanje ruku i materijalatm

Od pucvaloa je ostala samo uspomena i izreka koja se jos uvek po negde primenjuje na nekoga ko je malo vise popio: zasto govoris kao da su ti usta puna pucvalda?

xexe, donela sam smotuljak pucvala sa posla za neke moje tzv umetničke eksperimente, one pamučne niti se pokazale fenimenalno pa sam u jednoj slikarskoj grupi provela po sata objašnjavajući nekim Amerikankama  šta sam upotrebila. Na kraju nije bilo teško, kad sam okačila fotku sve su se setile da su to videle u nekoj radionici.

Uglavnom pucvala ima da se kupi i dalje, nezamenljiv je u mašinskim radionicama odakle sam i svoju malu zalihu nagrabila

Posted
5 hours ago, Matilda Ivancic said:

e fala svima na sugestijama, mozda nesto i uradim, a mozda i sacekam da jos popuca pa natenane

Па и нов ће да пукне.Осим ако не нађеш суво дрво а то мало теже иде због цене.

• 3 weeks later...
Posted

znam da je bilo ali nemam vremena za listanje, stvar je hitna, preporuke za vodoinstalatera?

Posted
On 13.7.2018. at 11:31, decak Kejt said:

znam da je bilo ali nemam vremena za listanje, stvar je hitna, preporuke za vodoinstalatera?

evo da kvotujem sebe posto sam nasla cara pa ako nekom zatreba dobar i posten vodoinstalater neka javi.

Posted

Ja nisam smela da ti ništa pišem pošto sam se za neku zamenu ventila u kupatilu "proslavila" pozivom vodoinstalatera sa flajera. Za <15 minuta posla mi je uzeo para kao da sam kupila i ugradila novu kadu. Još mu budalčina skuvala i kafu, da se čovek okrepi dok radi. 

PM sebično očekujem, šalji :heart:

Posted

Sta ce mu da bude zgodan kada je pun love :D 

Posted
5 hours ago, Valkyrie said:

Ja nisam smela da ti ništa pišem pošto sam se za neku zamenu ventila u kupatilu "proslavila" pozivom vodoinstalatera sa flajera. Za <15 minuta posla mi je uzeo para kao da sam kupila i ugradila novu kadu. Još mu budalčina skuvala i kafu, da se čovek okrepi dok radi. 

PM sebično očekujem, šalji :heart:

Други пут пошаљи поруку питај слободно не уједам.