namenski Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Пуцвалд Nema, gotovo je, ratujem sa gospodjom oko frotira i ostalih krpa za brisanje ruku i materijalatm Od pucvaloa je ostala samo uspomena i izreka koja se jos uvek po negde primenjuje na nekoga ko je malo vise popio: zasto govoris kao da su ti usta puna pucvalda?
Caligula Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 6 hours ago, Matilda Ivancic said: puklo drvo popunjavati? maskirati? natezati? kako, cime, koliko uspesno? Kintsugi
Peter Fan Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 53 minutes ago, namenski said: Пуцвалд A, nisam znao da se tako kaze. Kod nas je to bilo pucvalo. Sta je to, germanizam?
Frile Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 28 minutes ago, Peter Fan said: A, nisam znao da se tako kaze. Kod nas je to bilo pucvalo. Sta je to, germanizam? ja ga znam samo kao pucval a evo Google University kaže: das ist putzwolle
Блок_64 Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 (edited) 7 hours ago, Matilda Ivancic said: onaj fazon sto rade parketari? mene brine da rigidnost te mase ne dovede do pucanja i ispadanja usped sirenja i skupljanja drveta pod spoljnim uslovima gledao sam na netu kako rusi popunjavaju pukotine, koriste neke kaucukaste mase koje se rastezu i prate gibanje pukotine ne verujem da toga ima kod nas, ali mozda nesto drugo moze da posluzi Ако је мало више широка пукотина онда цемент гит. Што се тиче спољних утицаја то не можеш много да спречиш,осим да редовно дрво штитиш фирнајзом,сандолином.... Масе које и гледао код Руса имаш и код нас. https://srb.sika.com/sr/solutions_products/02/02a024/02a024sa001/02a024sa001ssa02.html Edited June 25, 2018 by Блок_64
Matilda Ivancic Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 e fala svima na sugestijama, mozda nesto i uradim, a mozda i sacekam da jos popuca pa natenane
ljuttko Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 On 25.6.2018. at 20:25, namenski said: Пуцвалд Nema, gotovo je, ratujem sa gospodjom oko frotira i ostalih krpa za brisanje ruku i materijalatm Od pucvaloa je ostala samo uspomena i izreka koja se jos uvek po negde primenjuje na nekoga ko je malo vise popio: zasto govoris kao da su ti usta puna pucvalda? xexe, donela sam smotuljak pucvala sa posla za neke moje tzv umetničke eksperimente, one pamučne niti se pokazale fenimenalno pa sam u jednoj slikarskoj grupi provela po sata objašnjavajući nekim Amerikankama šta sam upotrebila. Na kraju nije bilo teško, kad sam okačila fotku sve su se setile da su to videle u nekoj radionici. Uglavnom pucvala ima da se kupi i dalje, nezamenljiv je u mašinskim radionicama odakle sam i svoju malu zalihu nagrabila
Блок_64 Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 5 hours ago, Matilda Ivancic said: e fala svima na sugestijama, mozda nesto i uradim, a mozda i sacekam da jos popuca pa natenane Па и нов ће да пукне.Осим ако не нађеш суво дрво а то мало теже иде због цене.
decak Kejt Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 znam da je bilo ali nemam vremena za listanje, stvar je hitna, preporuke za vodoinstalatera?
decak Kejt Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 On 13.7.2018. at 11:31, decak Kejt said: znam da je bilo ali nemam vremena za listanje, stvar je hitna, preporuke za vodoinstalatera? evo da kvotujem sebe posto sam nasla cara pa ako nekom zatreba dobar i posten vodoinstalater neka javi.
Valk Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Ja nisam smela da ti ništa pišem pošto sam se za neku zamenu ventila u kupatilu "proslavila" pozivom vodoinstalatera sa flajera. Za <15 minuta posla mi je uzeo para kao da sam kupila i ugradila novu kadu. Još mu budalčina skuvala i kafu, da se čovek okrepi dok radi. PM sebično očekujem, šalji
Блок_64 Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 5 hours ago, Valkyrie said: Ja nisam smela da ti ništa pišem pošto sam se za neku zamenu ventila u kupatilu "proslavila" pozivom vodoinstalatera sa flajera. Za <15 minuta posla mi je uzeo para kao da sam kupila i ugradila novu kadu. Još mu budalčina skuvala i kafu, da se čovek okrepi dok radi. PM sebično očekujem, šalji Други пут пошаљи поруку питај слободно не уједам.
Recommended Posts