Блок_64 Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Quote Znači to generalno ne radi posao? Bez obzira koja klasa? Да. Посебно када је кречење у питању,на та помагала одмах треба заборавити. Што се тиче осталих боја ту помаже она класична прича са пиштољима који се каче на компресор јер је код тога ипак најбитнија снага компресора коју махом ове играчке немају.
katamaran Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 6 minutes ago, Блок_64 said: А шта хоћеш да фарабш са тим пиштољем ако није тајна. Ja nista, majka voli da se igra. Farba saksije, stolice... Sta stigne. Mene smori sto i ovako prefarba nesto cemu nije trebalo farbanje. Samo mi fali da je naoruzavam Video ja viladzer varijantu ssa kompresorom. Pistolj 2k a najmanji kompresor 20k. Mnogo za igranje Ako je reneu bio dobar, bice dobar i mojoj majci. Ne treba mi nista profi, niti ocekujem profi alat za 3k.
katamaran Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 1 hour ago, darling said: kako da operem svetlu tasnu od antilopa? jel se nosi na hemijsko? u iskusenju sam da je operem u masini na programu za osetljivu robu... Samo vracam aktuelno pitanje na poslednju stranu. I got all the info I wanted. Hvala svima.
Блок_64 Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Ок. 2 minutes ago, katamaran said: Ja nista, majka voli da se igra. Farba saksije, stolice... Sta stigne. Mene smori sto i ovako prefarba nesto cemu nije trebalo farbanje. Samo mi fali da je naoruzavam Video ja viladzer varijantu ssa kompresorom. Pistolj 2k a najmanji kompresor 20k. Mnogo za igranje Ako je reneu bio dobar, bice dobar i mojoj majci. Ne treba mi nista profi, niti ocekujem profi alat za 3k. Наравно слажем се.Могу баш што се каже доста да ти објашњавам шта све не ваља ту и које проблеме прави која боја али ако ће да ваља њој ваља ће и теби и мени. Ето сам си дао пример вилиџера а замисли да је и то крш. Devilbiss и Iwata су рецимо неке марке познатих пиштоља не смем да ти кажем колико они коштају.
Matilda Ivancic Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 gipsana obloga zida je uradjena od neverovatno tankih ploca, cini se da imaju oko 7 mm svega, jedoslojno, po svemu sudeci, ladno se ugiba kad se nesto gura u uticnicu. od vas ocekujem da mi date savet kako je to najbolje korigovati da se dobije zid na koji se sme nasloniti ili ne daj boze okaciti kakva polica, ili element
Frank Pembleton Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Znaće bolje drugi, ali se bojim da bilo kakva intervencija uključuje skidanje tih ploča......shiit has hit the fan....
Блок_64 Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 46 minutes ago, Matilda Ivancic said: gipsana obloga zida je uradjena od neverovatno tankih ploca, cini se da imaju oko 7 mm svega, jedoslojno, po svemu sudeci, ladno se ugiba kad se nesto gura u uticnicu. od vas ocekujem da mi date savet kako je to najbolje korigovati da se dobije zid na koji se sme nasloniti ili ne daj boze okaciti kakva polica, ili element Гипсане плоче се праве у дебљини од 9 и од 12 милиметара.Угиба се јер су вероватно профили постављени на већем размаку него што би требало да буду постављени,тако да ти не гине све испочетка.
Блок_64 Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Po slici profila ima sasvim dovoljno vidi se po srafovima.Po bandaziranju se vidi da je napravljen krst koji nesme da bude ali to nije ni bitno za uvijanje ploca tako da je verovatno u pitanju debljina ploca.Kod prekradnih zidova obavezn je da se radi sa plocom od 12.5mm
yabadaba Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 (edited) Da li ljulja sve zajedno ili se samo ploča ugiba? Stavljeni su profili na 60cm (ili 62,5) to bi trebalo da je ok. Proveri kod ovih utičnica da li je tanja ploča, ili odšrafi neku od ovih rupa što su krpili. Svakako nije skroz po ps-u radjeno jer ploče ne bi smele da se sastavljaju na krst, nego naizmenično (na T). Ako se samo ploča ugiba onda bih ja preko toga samo roknuo još jedan sloj ploča 12,5. Dupla ploča je ionako zakon. A stvari kačiš tiplovima za gips i u zavisnosti od opterećenja biraš vrstu tipla. edit. evo blok je već isto primetio. stim što ako je stvarno širina zida 180 onda su profili i gušće nego što je potrebno. Jedino ako je obloga zida (što bih rekao po onom distanceru što viri) pa da nisu stavili hor. profile nego tek tako na distancere. al onda bi svuda radilo i gde je profil i gde nije. Edited April 15, 2018 by yabadaba
Matilda Ivancic Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 krst je valjda jer je iskoristio izbocene drvene grede za fiksiranje gipsa
Блок_64 Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 (edited) У целој причи око увијања плоче или угибања крст ти је најмање битан. Дакле радио је цео преградни зид са плочама од 9мм а требао је са плочама од 12мм и ту је цео проблем. Као што је колега изнад рекао најбоље решење је ставити још један ред плоча. Edited April 15, 2018 by Блок_64
beta Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 On 4/13/2018 at 21:23, darling said: kako da operem svetlu tasnu od antilopa? jel se nosi na hemijsko? u iskusenju sam da je operem u masini na programu za osetljivu robu... antilop se čisti četkom i tvrđom gumicom. u prodavnicama obuće možeš da nađeš i posebne gume za brisanje cipela kojima možeš da čistih tašnu. eventualno možeš da odneseš na hemijsko čišćenje. svojevremeno je na vrhu balkanske ulice postojalo neko hemijsko čišćenje gde sam nosila jedan mantil na čišćenje. to je bilo pre jedno dvesta godina...
notenoughreasonsforclaire Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 Za firmu mi je potreban pouzdan bravar, što pre (u Beogradu).
Recommended Posts