Valk Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 1 hour ago, Блок_64 said: Мислим да си дала сама себи одговор и то тачан. 1 hour ago, Frank Pembleton said: Mislim da , tako kažem "paranoišeš" ti mirisi mogu od milion stvari da budu, kroz ventilaciju, a može i do sifona da bude... Nemoj da bacaš pare bezveze... Karakterističan je miris, nije smrad. Mislila sam da isključim mogućnost da je kod mene. 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: zar nisi i ti skoro radila kupatilo i menjala instalaciju Pa jesam ali tad su "majstori" uspeli da poplave komšije ispod i da mi naprave haos od života, zato sad paranoišem™ i na miris vlage.
Valk Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Nema potrebe, pojavila mi se fleka na plafonu. Na mestu gde je njihov sifon otprilike. Wish me luck
Блок_64 Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 10 hours ago, Valkyrie said: Nema potrebe, pojavila mi se fleka na plafonu. Na mestu gde je njihov sifon otprilike. Ала ти нос . Е сада тек почињу проблеми.
darling Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 kako da operem svetlu tasnu od antilopa? jel se nosi na hemijsko? u iskusenju sam da je operem u masini na programu za osetljivu robu...
katamaran Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 (edited) Jel ima neko iskustvo sa ovim? Majka navalila, a ja sam prilicno alergican na te sopove, ne znam da li je ikada nesto pametno odatle izaslo. Ako neko zna normalnu alternativu za slicne novce otvoren sam za predloge http://www.top-shop.rs/paint-plus-kompresor-za-krecenje-i-farbanje Spoiler Da li moze masna farba u ovo? Spoiler Boje koje možete koristiti u Paint Plus kompresoru su: Boje i emulzije na bazi vode Boje na bazi ulja Enamel boje na bazi vode i vodeni lakovi (u boji) Sredstva za premazivanje drvenih površina Aluminijumske boje edit: ovo je valjda isti andrak a soma dindzi jeftinije. Kolko god da nisam cuo ni za ovu marku veliki plus sto nije tv shop u pitanju https://www.svezakucu.rs/www/42256/elektricni-pistolj-za-farbanje-sa-rezervoarom-machtig-mac74 Mada verujem da su krs i jedan i drugi. Ovaj machtig je satro nasa firma. Kontam da su oba cajniz, samo lepe drugu nalepnicu. Vec po reklami mi deluje da pravi presirok mlaz da bi zaista bilo prakticno. Edited April 13, 2018 by katamaran
katamaran Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Hvala Meni je to skroz neinteresantno al majka obozava da farba. Ako vec uzimam, da ne bude nesto sto ce samo da iznervira.
kud u maglu Simoviću Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 isti takav za 3 soma ali ako će se već koristiti, kao što kažeš, onda uzmi neki ozbiljniji npr, ili
Блок_64 Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 1 hour ago, katamaran said: Jel ima neko iskustvo sa ovim? Majka navalila, a ja sam prilicno alergican na te sopove, ne znam da li je ikada nesto pametno odatle izaslo. Ako neko zna normalnu alternativu za slicne novce otvoren sam za predloge http://www.top-shop.rs/paint-plus-kompresor-za-krecenje-i-farbanje Reveal hidden contents Da li moze masna farba u ovo? Reveal hidden contents Boje koje možete koristiti u Paint Plus kompresoru su: Boje i emulzije na bazi vode Boje na bazi ulja Enamel boje na bazi vode i vodeni lakovi (u boji) Sredstva za premazivanje drvenih površina Aluminijumske boje edit: ovo je valjda isti andrak a soma dindzi jeftinije. Kolko god da nisam cuo ni za ovu marku veliki plus sto nije tv shop u pitanju https://www.svezakucu.rs/www/42256/elektricni-pistolj-za-farbanje-sa-rezervoarom-machtig-mac74 Mada verujem da su krs i jedan i drugi. Ovaj machtig je satro nasa firma. Kontam da su oba cajniz, samo lepe drugu nalepnicu. Vec po reklami mi deluje da pravi presirok mlaz da bi zaista bilo prakticno. Vece govno odo ovog ne postoji iskreno. Da valja odavno bi ga profesionalci upotrebljavali.Ako mene pitas cisto bacanje para.
katamaran Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 (edited) @ Simovic Nadjoh isti takav. Ne daje mi se 10 soma za nesto sto se verovatno ni nece previse upotrebljavati. @Blok rene jedno, ti drugo, kome sad da verujem? edit: siguran sam da je krs u poredjenju sa onim sto koriste profesionalci al je valjda ok za nekoga ko ce povremeno da se glupira po kuci i dvoristu. Naravno da ne ocekujem ne znam kakav kvalitet za 3-4 hiljade Mada za 3 soma ako i bude sranje nije tragedija. Nek bude zanimljiva igracka za jednu upotrebu pa opet vredi tih para. Edited April 13, 2018 by katamaran
Блок_64 Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Quote @Blok rene jedno, ti drugo, kome sad da verujem? Mada za 3 soma ako i bude sranje nije tragedija. Nek bude zanimljiva igracka za jednu upotrebu pa opet vredi tih para. Друже мој.Ја годишње окречим (офарбам) неколико хиљада квадрата.Одавно тражим било шта што ће ми олакшати посао за фарбање а ова глупост то свакако није. Могу таксативно да ти наведем шта све не ваља код тих пиштоља али није ни битно. Управу си 3000 нису неке паре. Ја сам пробао и овај http://www.roma.rs/proizvod/wagner-590-flexio/ који је скупљи мало више од 6 пута и опет не ваља.
katamaran Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Kapiram da tebi koji petljas sa pistoljima od 20-ak hiljada ovaj od 3 mora da bude krs Nekom ko bi samo da se igra ce valjati i ovaj od 3
Блок_64 Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Ма не ваља ни један.Све је то срање искрено.Ако ћеш прави пиштољ онда се купи прави пиштољ и компресор и проблем решен,али не могу ни све боје у њега али није то ни битно. А шта хоћеш да фарабш са тим пиштољем ако није тајна.
Frank Pembleton Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 @Blok rene jedno, ti drugo, kome sad da verujem? Mada za 3 soma ako i bude sranje nije tragedija. Nek bude zanimljiva igracka za jednu upotrebu pa opet vredi tih para. Друже мој.Ја годишње окречим (офарбам) неколико хиљада квадрата.Одавно тражим било шта што ће ми олакшати посао за фарбање а ова глупост то свакако није. Могу таксативно да ти наведем шта све не ваља код тих пиштоља али није ни битно. Управу си 3000 нису неке паре. Ја сам пробао и овај http://www.roma.rs/proizvod/wagner-590-flexio/ који је скупљи мало више од 6 пута и опет не ваља.Znači to generalno ne radi posao?Bez obzira koja klasa?
Recommended Posts