SDSG Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 Mozes skalpelom da seces,imas da nadjes sad i one rotacione vrlo jeftino,a temperaturu zavisi od kvaliteta,pogotovo postojanost boje.
Frank Pembleton Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 Mislim da sad ima i noževa za to.Možeš i "skalpelom" .Možeš da iscrtaš pravac, pa onda "blago" prođeš sečivom, a posle savijem tim pravcem, pa ono "zine" u ti ga dokusuriš.O kvalitetu ne znam ništa...Mogla bi Braća Strugacki da se jave, ima još ovde znalaca......shiit has hit the fan....
gospa buba Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 znachi nishta ne treba da bude lepo ni kulturno, ni boja ne mora da opstane, mozda mi je najvaznije da mi opstane na +45. i -45 sent from bubamoto
mire Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 opstaće pa šta misliš gde to lageruju, u zaštićenoj atmosferi? 😁
Sestre Bronte Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 pa da, termostatirani na 18C, u atmosferi azota
Valk Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Koliko može da košta da dođe vodoinstalater sa divajsom što može da proveri ide li nekud voda u zid?
gospa buba Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 pa da, termostatirani na 18C, u atmosferi azotaargonskoj atmosferi molicu lepo fala dechaci. uteshena sam i ohrabrena [emoji4] sent from bubamoto
renne Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 28 minutes ago, Valkyrie said: Koliko može da košta da dođe vodoinstalater sa divajsom što može da proveri ide li nekud voda u zid? mnogo
kud u maglu Simoviću Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 trebao bi da ulepim staklo za neki metalni ram. čime to da učinim vodopropusnost je abitna hvala
Блок_64 Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Pa klasican acetat,to je ono sto ti daju kada u farbari trazis silikon.Ima ga u beloj i providnoj varijanti.
*edited by mod Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Ko radi montiranje TV polica i obicnih visecih polica u zid? Iz nekog razloga sve firme hoce samo dostavu i sklapanje a da kace u zid nece ni za pare...
kud u maglu Simoviću Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 svako ko ima bušilicu bušilicu, burgije, tiplove i šrafove u ruke i udri
Recommended Posts