darling Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 majstori, majstorice, upomoc. masina za sudje nece da uzme tabletu, odnosno nece da je rastvori. izvadi je iz fioke, al je nadjem celu. i tako tri puta zaredom. ocistila sam filter, ocistila sam kutiju za tabletu, sudovi su vreli kad zavrsi ciklus, perem na programu70 stepeni, znaci rade grejaci. al tri tablete su mi ostale nerastopljene. jel do mene?
kud u maglu Simoviću Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 možda je punpa a jel zbljuzga čaše. msm jel prima vodu?
Reaktor Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 (edited) @darling Možda (ali samo možda) pretrpaš mašinu sudovima, pa blokiraš mlaz vode koji treba da dođe do tablete i rastopi je. Edited December 28, 2017 by Reaktor
darling Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 u, istina, sinoc sam je krvnicki pretrpala kabastim posudama aj rastereticu je pa kad je ukljucim nekst tajm, javicu se sta i kako. fala nadam se da je to to. obozavam masinu za sudove, vise puta uvatim sebe dok je praznim kako razmisljam fala onom ko je izmislio dje cuo i dje ne cuo.
*edited by mod Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 jel ima neko ideju šta da radim sa bukvalno 2.5 vrece šuta? Premalo je da bi se bilo koja firma cimala za neku normalnu cenu a opet ne bih baš da ostavljam pored kontejnera i da fasujem kaznu :/
kud u maglu Simoviću Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 16 minutes ago, *edited by mod said: jel ima neko ideju šta da radim sa bukvalno 2.5 vrece šuta? Premalo je da bi se bilo koja firma cimala za neku normalnu cenu a opet ne bih baš da ostavljam pored kontejnera i da fasujem kaznu :/ zovi pogon gradske čistoće na opštini na kojoj si tj na kojoj je šut verujem da će doči
holden kolfild Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 (edited) narocito sada u subotu, tad inace pale kamioncice jer je ona akcija odnosenja kabastog smeca. Edited January 4, 2018 by holden kolfild
*edited by mod Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Zvao, ne rade vaj vikend zbog Bozica, ali zato sledeci dolaze. Hvala obojici!
*edited by mod Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Jel hoblovao neko parket skoro? Treba i to da odradim (sa manjim popunjavanjem kod terase) pa me zanima koliko su okvirno cene i ako neko ima preporuku? Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 oko 6€ kvm je neka okvirna cena, ako trebaju da se menjaju lajsne to je trošak plus
ljakse Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Ima neko dobrog i pouzdanog vodoinstalatera da preporuči?
Блок_64 Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 3 hours ago, ljakse said: Ima neko dobrog i pouzdanog vodoinstalatera da preporuči? Имам наравно,само је питање колико је хитно.
Recommended Posts