Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted (edited)

...

Edited by Braća Strugacki
  • Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

svojevremeno sam se ovde raspitivao o majstorima za mašinu za sudove, bošovu. i neko mi je, ne znam ko, postovao sliku sa kontaktom majstora koji je njemu opravio divajs

molim poštenog forumaša da se javi ponovo sa slikom

hvala

:)

mene uvek baca na februar 2017, koju god temu da otvorim, tako je i ovde

e u tom februaru sam video sliku koju pominjes

Posted

Potrebna strujna pomoć. Kolega koji nam to čačka na odmoru, majstor nedostupan dva dana (verovatno je i on na odmoru). Pukla sijalica i nestala struja i na ostalim sijalicama u prostoriji. Prvo sam mislio da je osigurac, ali nije svi stoje isto. Sta ciniti? Najbolje kontakt nekog majstora koju neće da šiša, a kapiram da nije nikakav veci problem. Zahvalan na pomoći :)

Posted

Imate automatske osigurače? Fali li još negdje struje sem u sijalicama?

Posted

Jbg pomislio sam da nije crko onaj od 25 ampera, oni su u zgradama svi na jednom mjestu, dole kod glavne kutije, meni jednom stradao, nije bilo struje u pola stana.

Posted

Ako ti nije izbacio osigurac za sijalice (obicno ja sva plafonska rasveta na jednom osiguracu), mozda je nula :(

Posted

Sad vidim da ti imas problem samo u jednoj prostoriji, tako  da nema mesta sikiraciji - ili je nesto kvrcnulo u toj plafonjeri / lusteru / cemu god, ili kod prekidaca. Losi kontakti u klemama su cesto uzrok pregorevanja, ne verujem bas da je gorela zica u zidu.

Posted

Tu smo bas sklepali sijalice. Imali one mini u plafonima, pa one bile skupe i nije bilo lako naci tu vrstu, pa je kolega to promestio nekako i napravio tri sijalice koje idu iz tih plafonskih. I sad te 3 ne rade.

Verovatno zvucim kao retard, al nem umem bolje da objasnim :( Najbolje da dodje strucno lice i pogleda

Posted

Tu smo bas sklepali sijalice. Imali one mini u plafonima, pa one bile skupe i nije bilo lako naci tu vrstu, pa je kolega to promestio nekako i napravio tri sijalice koje idu iz tih plafonskih. I sad te 3 ne rade.

Verovatno zvucim kao retard, al nem umem bolje da objasnim :( Najbolje da dodje strucno lice i pogleda

Ma ne zvucis kao retard, sto bi morao da se bakces time ako ti struja nije struka. Da, najbolje da pogleda neko ko zna sta radi, dotle - romantika. :D

Posted

kako se  ovo zove, i gde moze da se nabavi?

step.jpg

Posted (edited)

ta sipka il te skale? kako god bilo, i jedno i drugo imas u uradi sam (realno nemoguce ako si zensko, ali to je vec druga prica).

Edited by cmrlj