August 20, 20177 yr svojevremeno sam se ovde raspitivao o majstorima za mašinu za sudove, bošovu. i neko mi je, ne znam ko, postovao sliku sa kontaktom majstora koji je njemu opravio divajs molim poštenog forumaša da se javi ponovo sa slikom hvala :) mene uvek baca na februar 2017, koju god temu da otvorim, tako je i ovde e u tom februaru sam video sliku koju pominjes
August 20, 20177 yr mene uvek baca na februar 2017, koju god temu da otvorim, tako je i ovde e u tom februaru sam video sliku koju pominjes bravo. našao. hvala :) http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=12021&p=3795292
August 27, 20177 yr Potrebna strujna pomoć. Kolega koji nam to čačka na odmoru, majstor nedostupan dva dana (verovatno je i on na odmoru). Pukla sijalica i nestala struja i na ostalim sijalicama u prostoriji. Prvo sam mislio da je osigurac, ali nije svi stoje isto. Sta ciniti? Najbolje kontakt nekog majstora koju neće da šiša, a kapiram da nije nikakav veci problem. Zahvalan na pomoći :)
August 27, 20177 yr Jbg pomislio sam da nije crko onaj od 25 ampera, oni su u zgradama svi na jednom mjestu, dole kod glavne kutije, meni jednom stradao, nije bilo struje u pola stana.
August 27, 20177 yr Ako ti nije izbacio osigurac za sijalice (obicno ja sva plafonska rasveta na jednom osiguracu), mozda je nula :(
August 27, 20177 yr Sad vidim da ti imas problem samo u jednoj prostoriji, tako da nema mesta sikiraciji - ili je nesto kvrcnulo u toj plafonjeri / lusteru / cemu god, ili kod prekidaca. Losi kontakti u klemama su cesto uzrok pregorevanja, ne verujem bas da je gorela zica u zidu.
August 27, 20177 yr Tu smo bas sklepali sijalice. Imali one mini u plafonima, pa one bile skupe i nije bilo lako naci tu vrstu, pa je kolega to promestio nekako i napravio tri sijalice koje idu iz tih plafonskih. I sad te 3 ne rade. Verovatno zvucim kao retard, al nem umem bolje da objasnim :( Najbolje da dodje strucno lice i pogleda
August 27, 20177 yr Tu smo bas sklepali sijalice. Imali one mini u plafonima, pa one bile skupe i nije bilo lako naci tu vrstu, pa je kolega to promestio nekako i napravio tri sijalice koje idu iz tih plafonskih. I sad te 3 ne rade. Verovatno zvucim kao retard, al nem umem bolje da objasnim :( Najbolje da dodje strucno lice i pogleda Ma ne zvucis kao retard, sto bi morao da se bakces time ako ti struja nije struka. Da, najbolje da pogleda neko ko zna sta radi, dotle - romantika. :D
August 28, 20177 yr ta sipka il te skale? kako god bilo, i jedno i drugo imas u uradi sam (realno nemoguce ako si zensko, ali to je vec druga prica). Edited August 28, 20177 yr by cmrlj