Sestre Bronte Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 (edited) ... Edited August 20, 2017 by Braća Strugacki
Sestre Bronte Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 svojevremeno sam se ovde raspitivao o majstorima za mašinu za sudove, bošovu. i neko mi je, ne znam ko, postovao sliku sa kontaktom majstora koji je njemu opravio divajs molim poštenog forumaša da se javi ponovo sa slikom hvala :) mene uvek baca na februar 2017, koju god temu da otvorim, tako je i ovde e u tom februaru sam video sliku koju pominjes
kud u maglu Simoviću Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 mene uvek baca na februar 2017, koju god temu da otvorim, tako je i ovde e u tom februaru sam video sliku koju pominjes bravo. našao. hvala :) http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=12021&p=3795292
Timmy Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Potrebna strujna pomoć. Kolega koji nam to čačka na odmoru, majstor nedostupan dva dana (verovatno je i on na odmoru). Pukla sijalica i nestala struja i na ostalim sijalicama u prostoriji. Prvo sam mislio da je osigurac, ali nije svi stoje isto. Sta ciniti? Najbolje kontakt nekog majstora koju neće da šiša, a kapiram da nije nikakav veci problem. Zahvalan na pomoći :)
James Marshall Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Imate automatske osigurače? Fali li još negdje struje sem u sijalicama?
James Marshall Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Jbg pomislio sam da nije crko onaj od 25 ampera, oni su u zgradama svi na jednom mjestu, dole kod glavne kutije, meni jednom stradao, nije bilo struje u pola stana.
JozoMujica Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Ako ti nije izbacio osigurac za sijalice (obicno ja sva plafonska rasveta na jednom osiguracu), mozda je nula :(
JozoMujica Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Sad vidim da ti imas problem samo u jednoj prostoriji, tako da nema mesta sikiraciji - ili je nesto kvrcnulo u toj plafonjeri / lusteru / cemu god, ili kod prekidaca. Losi kontakti u klemama su cesto uzrok pregorevanja, ne verujem bas da je gorela zica u zidu.
Timmy Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Tu smo bas sklepali sijalice. Imali one mini u plafonima, pa one bile skupe i nije bilo lako naci tu vrstu, pa je kolega to promestio nekako i napravio tri sijalice koje idu iz tih plafonskih. I sad te 3 ne rade. Verovatno zvucim kao retard, al nem umem bolje da objasnim :( Najbolje da dodje strucno lice i pogleda
JozoMujica Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Tu smo bas sklepali sijalice. Imali one mini u plafonima, pa one bile skupe i nije bilo lako naci tu vrstu, pa je kolega to promestio nekako i napravio tri sijalice koje idu iz tih plafonskih. I sad te 3 ne rade. Verovatno zvucim kao retard, al nem umem bolje da objasnim :( Najbolje da dodje strucno lice i pogleda Ma ne zvucis kao retard, sto bi morao da se bakces time ako ti struja nije struka. Da, najbolje da pogleda neko ko zna sta radi, dotle - romantika. :D
Matilda Ivancic Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 kako se ovo zove, i gde moze da se nabavi?
cmrlj Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) ta sipka il te skale? kako god bilo, i jedno i drugo imas u uradi sam (realno nemoguce ako si zensko, ali to je vec druga prica). Edited August 28, 2017 by cmrlj
Recommended Posts