Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted

ne znam cemu tolika rasprava, seci teflon :blink: lepi filc :unsure: carapice em rade poso, em su :wub:

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

Izvinjavam se, teflon u sipci gde to ima da se kupi?

Posted

guma je ako neces da ti se mrda namestaj, a filc (mada ja preporucujem isecen tapison koji je neuporedivo izdrzljiviji) je za komade koje moras da pomeras. kvalitenno lepljenje i lepak su imperativ kao i priprema donjeg dela namestaja.jos jednom da pomenem: uzmite parse starog tapisona (ne itisona) i od njega isecite flekice koje ce te koristiti. mogu klavir da voze bez problema (pijanino doduse).

Posted (edited)

sta je tapison, a sta itison :mellow:i postoji li tepison :unsure:

Edited by cmrlj
Posted
sta je tapison, a sta itison :mellow:i postoji li tepison :unsure:
Isti vrag, jedno je iz Ivanjice, drugo iz Bačke Palanke.
Posted
Isti vrag, jedno je iz Ivanjice, drugo iz Bačke Palanke.
nije tačno. al sam zaboravila kako je tačno :D . zapamtila sam samo da je tEpison. ivanjica ne radi odavnodavno. sad imamo sintelon i tarket, uglavnom uvoz, slabo proizvodnja, kako su mi rekli.cmrlj, svaki prodavac u sintelonu će ti objasniti razliku.poz
Posted

ali vidis da foto zna razliku cim je jedan preporucljiviji od drugog, sta sad po ovom ledu da idem do sintelona da bi me poducili terminologiji podnih podloga, nema smisla nikakvog :)

Posted

a, da. čitala sam samo tvoj i ajgorov post, pa sam mislila da ćeš da kupuješ novi tepiK.sintelon-telefon :P poz

Posted

da li je izvodljivo da roletne/zastore od bambusa koje su u svojoj prirodnoj boji obojim i cime bi to mogla da uradim? pretpostavljam, bojom za drvo posto drvo jeste. ili ima nesto bolje? i kako bi to izgledalo. bojim se da ne ispadne nakaradno, posto je to neka dimenzija koju sam jedva nasla jer su prozori ko u staklenoj basti.

Posted

isprskaj auto lakom u spreju. moja ćerka je time ofarbala fotelje i sto za terasu od bambusa. dobro izgleda, a farba se ne ljušti.

Posted (edited)

uuuu, to dobro zvuci, bar u smislu minimiziranja cimanja.i stvarno se ne ljusti? ako je tako za fotelje koje se habaju mnogo vise nego roletne, onda bi trebalo da i u ovom slucaju bude tako.onda je ovo no brainer. auto lak it is.edit: u koju boju je farbala?

Edited by Isis
Posted

crno mat. ako se oljušti ili ošteti negde, ja ću preko toga da udarim crni sjajan da se cakle. inače garnitura je stara preko trideset godina. sve što može da joj produži vek je dobro došlo.

Posted

imaš onaj što se sija ko klavirima i polu sjaj - manje šljašti, više je sedefastpolu- mat još je diskretniji sjaj mat - skroz ugašen. meni se ovaj najmanje dopada pa ću u potaji da isprskam stolice prvom prilikom.cool.gifneko ko radi grafite mogao bi da te uputi gde je najveći izbor po relativno niskoj ceni. posle praznika mogu da pitam ćerku, kada se vrati sa puta, gde je nabavljala lakove pa da ti javim na pm.ona ima veliku kolekciju raznobojnih, sve što joj padne pod ruku ofarba. bicikl je trenutno obojen u tri boje. na proleće će verovatno poželeti da ga osveži.

Posted

Imas te lakove po prodavnicama koje drze skejtove i tako to... Makar je u Nisu tako