radisa Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 svi zavrse na kraju u Milanu. Ono što je Middleboro bio za Englesku skraja 90-ih i početka 2000-ih, to je sad Milan za Evropu... Svaki izvikaniji igrač, koji je u ponoru karijere, ode tamo...
Bright Billy Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Ono što je Middleboro bio za Englesku skraja 90-ih i početka 2000-ih, to je sad Milan za Evropu... Svaki izvikaniji igrač, koji je u ponoru karijere, ode tamo... ma nije to nista novo za milan, samo sto su nekad uspevali da od takvih ponovo naprave korisne igrace a sad tamo upadaju u jos veci kanal.
MancMellow Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 To nešto stvarno ma de, sanse su 5% In other sad news: radujte se Borušćani, vratili smo vam malog čarobnjaka :(
kralj Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Xabi Alonso u Bayern?! Mene ovo uopšte ne iznenađuje. Doduše, mislio sam da će uzeti Kediru.
nenad Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Mene ovo uopšte ne iznenađuje. Doduše, mislio sam da će uzeti Kediru. e stvarno, ima li ikakvih glasina za kediru? da li real trazi mnogo para? cudno je kako ga do sada niko nije zabo.
kralj Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ostaje Kedira po poslednjim vestima. Ako računamo da su Bejl, Ronaldo i Benzema/Falkao sigurni starteri. Za tri mesta konkurišu Iljaramendi, Modrić, Kros, Džejms, Kedira i Isko. Mnogo su bre jaki.
Mr.Mxyzptlk Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 falkao je u realu? kolko ja ne pratim fuzbal...
ducca Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 e stvarno, ima li ikakvih glasina za kediru? da li real trazi mnogo para? cudno je kako ga do sada niko nije zabo. Pa s obzirom da mu ugovor istice 2015. i da ostaje u Realu do tad, nece me ni malo iznenaditi da vec ima nacelan dogovor sa Bayernom da u januaru vec stavi paraf na ugovor (Goze/Lewa style)...
189- Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 http://www.calciomercato.it/news/293002/breaking-manchester-city-bid-4m-and-now-monaco-want-to-breach-the-loan-deal-with-real-madrid.html
Weenie Pooh Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 A ovde piše da nije City poslao ponudu, nego da je neko njima ponudio da kupe Radamela za skromnih 70 miliona (EUR). I kao, oni bi hteli, ali im zli Platini ne da dok ne raskrčme suvišnu drvnu građu, na čelu sa Negredom, Richardsom, Nastasićem... Bilo bi apsolutno fenomenalno da ga uzmu a onda se ispostavi da se nije oporavio od povrede, pa Falcao bude novi Torres.
gervasius twinkleminkleson Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Badelj u Fiorentinu, Cerci u Atletico.
Bright Billy Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 (edited) Ajmo danas ovde da udaramo, cisto zbog lakseg pracenja. Za pocetak, eirosport najavljuje prelazak falkaa u junajted. Edited September 1, 2014 by Bright Billy
Recommended Posts