July 8, 201014 yr Author Meksikanac Paulo Barrera u West Ham-u za 3 miliona £Bogme cini mi se da ovaj Barera uopste nije los, bar ono sto sam video na WC, da l protiv Argentine bese. Ne jebe zivu silu, protura kroz noge, lomi.. bezobrazan deckic - steta sto nema vise takvih. U svakom slucaju potencijalno dobar dil WHU.
July 8, 201014 yr Bogme cini mi se da ovaj Barera uopste nije los, bar ono sto sam video na WC, da l protiv Argentine bese. Ne jebe zivu silu, protura kroz noge, lomi.. bezobrazan deckic - steta sto nema vise takvih. U svakom slucaju potencijalno dobar dil WHU.jos ako Diamanti ostane gledace se segsi fudbal na Upton Parku...
July 9, 201014 yr Datolo na jednogodishnjoj pozajmici u Espanyolu Wenger hoce HandanovicaSandro (iliti novi Makelele) u Tottenham-u
July 10, 201014 yr Datolo na jednogodishnjoj pozajmici u Espanyolu Wenger hoce HandanovicaSandro (iliti novi Makelele) u Tottenham-u To je valjda Sandro sto sam ga doveo u Leeds. Na menadzeru je dobar :)
July 10, 201014 yr Filipović se sve, dakle, dogovorio sa čelnicima “Goldeniglsa”. “Zlatne strele“ su prošle sezone završile u sredini tabele, a želja je da se načini korak više. Zato su tražili iskusnog stručnjaka i izbor je pao na mene.
July 10, 201014 yr Filipović se sve, dakle, dogovorio sa čelnicima “Goldeniglsa”. “Zlatne strele“ su prošle sezone završile u sredini tabele, a želja je da se načini korak više. Zato su tražili iskusnog stručnjaka i izbor je pao na mene.ti si bar bio u jar-u i mogao si da naucis da se tamo strela kaze igl :D
July 11, 201014 yr Legenda starog CM-a Bakircioglu u Rasingu iz Santandera.Bodmer iz Liona u PSŽ.Kastelaci iz Sampdorije u Inter.Lobont u Romi.
July 11, 201014 yr Defanzivac Mexica Efraín Juárez u CelticuPapa Bouba Diop potpisao za AEK Ibagaza u Olympiakosu