ducca Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Meksikanac Paulo Barrera u West Ham-u za 3 miliona £Bogme cini mi se da ovaj Barera uopste nije los, bar ono sto sam video na WC, da l protiv Argentine bese. Ne jebe zivu silu, protura kroz noge, lomi.. bezobrazan deckic - steta sto nema vise takvih. U svakom slucaju potencijalno dobar dil WHU.
Sandens Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Bogme cini mi se da ovaj Barera uopste nije los, bar ono sto sam video na WC, da l protiv Argentine bese. Ne jebe zivu silu, protura kroz noge, lomi.. bezobrazan deckic - steta sto nema vise takvih. U svakom slucaju potencijalno dobar dil WHU.jos ako Diamanti ostane gledace se segsi fudbal na Upton Parku...
Mercuzzio Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Datolo na jednogodishnjoj pozajmici u Espanyolu Wenger hoce HandanovicaSandro (iliti novi Makelele) u Tottenham-u
Timmi Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Datolo na jednogodishnjoj pozajmici u Espanyolu Wenger hoce HandanovicaSandro (iliti novi Makelele) u Tottenham-u To je valjda Sandro sto sam ga doveo u Leeds. Na menadzeru je dobar :)
Feindouno Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Filipović se sve, dakle, dogovorio sa čelnicima “Goldeniglsa”. “Zlatne strele“ su prošle sezone završile u sredini tabele, a želja je da se načini korak više. Zato su tražili iskusnog stručnjaka i izbor je pao na mene.
Parsons Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Filipović se sve, dakle, dogovorio sa čelnicima “Goldeniglsa”. “Zlatne strele“ su prošle sezone završile u sredini tabele, a želja je da se načini korak više. Zato su tražili iskusnog stručnjaka i izbor je pao na mene.ti si bar bio u jar-u i mogao si da naucis da se tamo strela kaze igl :D
Lutador Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Legenda starog CM-a Bakircioglu u Rasingu iz Santandera.Bodmer iz Liona u PSŽ.Kastelaci iz Sampdorije u Inter.Lobont u Romi.
Mercuzzio Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Defanzivac Mexica Efraín Juárez u CelticuPapa Bouba Diop potpisao za AEK Ibagaza u Olympiakosu
Mercuzzio Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Henry u NY Red Bullsima Artur Boruc novi golman Fiorentine
Recommended Posts