John Coltrane Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 220k nedeljno, jel to sa ili bez poreza :D ?!...
casperbgd Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Jesu Englezi uveli pravilo za 4 home grown igraca ili koliko vec? Ako jesu, ja ne znam kako ce Siti da izmisli tu cetvoricu.
Sandens Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 (edited) za matorog Praslina i sve one koje zanima simpaticni klub iz istocnog Londona: pred potpisivanjem su Piet Velthuizen (branio za Vitesse, najtalentovaniji holandski golman) i Frederic Piquionne (koji stize kao back up za Carltona Colea, pretpostavljam)... a ambiciozni vlasnici su ozbiljno zagrizli za najvecu brazilsku nadu Neymara (sve dogoverono sa njegovim caletom koji mu i je menadzer, samo Santos koci posao) i Loica Remyja, napadaca Nice koga porede sa mladim Henryjem... ako dovedu jednog od njih dvojice I`ll break down of joy... Edited July 7, 2010 by Sundance Kid
Sandens Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Jesu Englezi uveli pravilo za 4 home grown igraca ili koliko vec? Ako jesu, ja ne znam kako ce Siti da izmisli tu cetvoricu.Richards, Onuoha, Hart, Johnson?
Ugor Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Prva dva vjerojatno odlaze. Ne vjerujem ni da se Hartu da cijelu sezonu biti na klupi.
ducca Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 (edited) A propo ovog spiska, Adam Johnson je produkt Midlsbro skole pa ne znam da li se racuna u homegrown (u stvari citav koncept mi nije jasan - je l bitno da su igraci potekli u Engleskoj ili u konkretnom klubu? Ako je ovo drugo onda su izduvali).Takodje, Martin O Nil trazio Onuohu i Irelanda plus 15 milki u zamenu za Milnera. Napravice Martin sjajan posao prihvate li ovi debili takav dil, a ne vidim zasto ne bi. Edited July 7, 2010 by ducca
clever bastard Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ako ovi idioti prihvate to onda im stvarno nema spasa.Realna ponuda bi bila Milner + 5 milki iz Irelanda.
Mercuzzio Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Mozhda su malo bajati, ali ne videh da je neko spominjao:Jan Mucha novi golman EvertonaSmalling iz Fulhama preshao u Man UtdNapadach Estudiantesa Boselli u Wiganu 5,8 miliona funti
Bright Billy Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 A propo ovog spiska, Adam Johnson je produkt Midlsbro skole pa ne znam da li se racuna u homegrown (u stvari citav koncept mi nije jasan - je l bitno da su igraci potekli u Engleskoj ili u konkretnom klubu? Ako je ovo drugo onda su izduvali).ne znam sta se racuna ali iz konkretnog kluba je
Weenie Pooh Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 (edited) A propo ovog spiska, Adam Johnson je produkt Midlsbro skole pa ne znam da li se racuna u homegrown (u stvari citav koncept mi nije jasan - je l bitno da su igraci potekli u Engleskoj ili u konkretnom klubu? Ako je ovo drugo onda su izduvali).Nema veze sa klubom. Računa se kao homegrown ako je do određene godine starosti (valjda 20 i kusur) proveo određen broj godina igrajući u ostrvskim ligama. Recimo, pola Arsenalovih poluanonimnih Meksikanaca i ostalih Afrikanaca su homegrown, zato što su ih na vreme posadili u ostrvsko tlo. Inače, ne znam od koje sezone će to pravilo važiti, mislim da nije od sledeće.Edit: Ipak jeste od sledeće za PL. Praktično je isto pravilo kao što već važi za CL. Evo tačno kako glasi - "home grown players will be defined by the Premier League as anyone registered with the English or Welsh Football Associations for three seasons (or 36 months) before a player’s 21st birthday." Edited July 7, 2010 by Weenie Pooh
ducca Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 SAF u Baloteliju navodno vidi novog Ronalda i spreman da odresi kesu. Morati pak spreman na razgovor samo ako Macheda bude ukljucen u deal...
Mercuzzio Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Lorik Cana preshao u GalatasarayAngel Di Maria u Realu za 25 miliona €Genoa kupila golmana Brage Eduarda za 4,5 miliona €Simon Kjaer u WolfsburguMeksikanac Paulo Barrera u West Ham-u za 3 miliona £Raul se dogovorio sa Schalke-omJoe Ledley i Jimmy Bullard idu u Celtic
Recommended Posts