Milogled Bluff Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 (edited) Evo, da ne budem dzangrizalo koje samo kenja i svemu nalazi manu.Jutros sam iz blokova do Banovljevog brda i natrag stigao za pola sata. Preko Gazele mi obicno samo u povratku treba 35-40 minuta. Mozda je to posledica i manje guzve u ovo doba godine, ali ce mi ova gradjevina svakako znatno olaksati zivot. Edited January 4, 2012 by Milogled Bluff
ToniAdams Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Evo, da ne budem dzangrizalo koje samo kenja i svemu nalazi manu.Jutros sam iz blokova do Banovljevog brda i natrag stigao za pola sata. Preko Gazele mi obicno samo u povratku treba 35-40 minuta. Mozda je to posledica i manje guzve u ovo doba godine, ali ce mi ova gradjevina svakako znatno olaksati zivot.ako je miloglad zadovoljan, i ja sam :)
BarryWhite Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Sjajne slike mosta:http://www.beobuild.rs/read.php/525.html
Dankan Ajdaho Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Prešao sinoć. Lep. Nisam znao da je pilon bušan po sredini, ja mislio pun profil Btw, možda je do praznika, juče i danas na posao i s posla za 10-15 minuta - relacija Specijalni sud - Ju biznis centar. Znači, duplo i više skraćeno vreme putovanja kolima. Videćemo kako će biti nakon praznika.
belch Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 (edited) opala, eto meni novog desktop bekgraunda :)sjajne slike, i sjajan mostedit: kolko god da je kostao mislim da ce za vrlo kratko vreme da se isplati samo od ušteđenog benzina i vremena. Edited January 5, 2012 by funk soul sister
Milogled Bluff Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Btw, možda je do praznika, juče i danas na posao i s posla za 10-15 minuta - relacija Specijalni sud - Ju biznis centar. Znači, duplo i više skraćeno vreme putovanja kolima. Videćemo kako će biti nakon praznika.Jutros Blok 45 - Banovo brdo za 9 minuta :blink:Mada se bojim da je to vise zbog praznika nego zbog mosta. Zive duse nema na ulicama. Kapiram da bih i preko Gazele stigao za manje od 15
Marvin (Paranoid Android) Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Jutros Blok 45 - Banovo brdo za 9 minuta Bra-te.
Frank Pembleton Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Jutros Blok 45 - Banovo brdo za 9 minuta :blink:Mada se bojim da je to vise zbog praznika nego zbog mosta. Zive duse nema na ulicama. Kapiram da bih i preko Gazele stigao za manje od 15Auuuu pa to stvarno brzo daj ne zajebavaj...Bas od 45-og?
Milogled Bluff Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Aha. Od 45-og do Stankoma. Usrali me semafori kao nikad
Marvin (Paranoid Android) Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Mislim da smo otkrili tajni Milogledov identitet
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 overih i ja sinoc cupriju, od blokova do Knezevca za nekih 15 min, ranije sam nosio sendvic da prezalogajim na pola puta
kralj Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Je l' zna neko, postoji li plan da se napravi lift do Ade?
Frank Pembleton Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Aha. Od 45-og do Stankoma. Usrali me semafori kao nikad overih i ja sinoc cupriju, od blokova do Knezevca za nekih 15 min, ranije sam nosio sendvic da prezalogajim na pola putaAha vi ste one strelice u jutarnjem STB kad daju "stanje na mostovima"
Dankan Ajdaho Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Budemo videli već u ponedeljak, pratio sam prolazna vremena :)
hazard Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Je l' zna neko, postoji li plan da se napravi lift do Ade?ne
Recommended Posts