Jump to content
IGNORED

Na Savi ćuprija

Zmitjkoe

Recommended Posts

Posted (edited)

Evo, da ne budem dzangrizalo koje samo kenja i svemu nalazi manu.Jutros sam iz blokova do Banovljevog brda i natrag stigao za pola sata. Preko Gazele mi obicno samo u povratku treba 35-40 minuta. Mozda je to posledica i manje guzve u ovo doba godine, ali ce mi ova gradjevina svakako znatno olaksati zivot.

Edited by Milogled Bluff
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Idioteque

49

• Аврам Гојић

48

• Frank Pembleton

27

• kud u maglu Simoviću

25

Posted
Evo, da ne budem dzangrizalo koje samo kenja i svemu nalazi manu.Jutros sam iz blokova do Banovljevog brda i natrag stigao za pola sata. Preko Gazele mi obicno samo u povratku treba 35-40 minuta. Mozda je to posledica i manje guzve u ovo doba godine, ali ce mi ova gradjevina svakako znatno olaksati zivot.
ako je miloglad zadovoljan, i ja sam :)
Posted

Sjajne slike mosta:http://www.beobuild.rs/read.php/525.html

Posted

Prešao sinoć. Lep. Nisam znao da je pilon bušan po sredini, ja mislio pun profil :lol: Btw, možda je do praznika, juče i danas na posao i s posla za 10-15 minuta - relacija Specijalni sud - Ju biznis centar. Znači, duplo i više skraćeno vreme putovanja kolima. Videćemo kako će biti nakon praznika.

Posted (edited)

opala, eto meni novog desktop bekgraunda :)sjajne slike, i sjajan mostedit: kolko god da je kostao mislim da ce za vrlo kratko vreme da se isplati samo od ušteđenog benzina i vremena.

Edited by funk soul sister
Posted
Btw, možda je do praznika, juče i danas na posao i s posla za 10-15 minuta - relacija Specijalni sud - Ju biznis centar. Znači, duplo i više skraćeno vreme putovanja kolima. Videćemo kako će biti nakon praznika.
Jutros Blok 45 - Banovo brdo za 9 minuta :blink:Mada se bojim da je to vise zbog praznika nego zbog mosta. Zive duse nema na ulicama. Kapiram da bih i preko Gazele stigao za manje od 15
Posted
Jutros Blok 45 - Banovo brdo za 9 minuta :blink:
Bra-te.
Posted
Jutros Blok 45 - Banovo brdo za 9 minuta :blink:Mada se bojim da je to vise zbog praznika nego zbog mosta. Zive duse nema na ulicama. Kapiram da bih i preko Gazele stigao za manje od 15
Auuuu pa to stvarno brzo daj ne zajebavaj...Bas od 45-og?
Posted

Aha. Od 45-og do Stankoma. Usrali me semafori kao nikad

Posted

Mislim da smo otkrili tajni Milogledov identitetautoman1.jpgautoman.jpg

Posted

overih i ja sinoc cupriju, od blokova do Knezevca za nekih 15 min, ranije sam nosio sendvic da prezalogajim na pola puta

Posted

Je l' zna neko, postoji li plan da se napravi lift do Ade?

Posted
Aha. Od 45-og do Stankoma. Usrali me semafori kao nikad
overih i ja sinoc cupriju, od blokova do Knezevca za nekih 15 min, ranije sam nosio sendvic da prezalogajim na pola puta
Aha vi ste one strelice u jutarnjem STB kad daju "stanje na mostovima"
Posted

Budemo videli već u ponedeljak, pratio sam prolazna vremena :)

Posted
Je l' zna neko, postoji li plan da se napravi lift do Ade?
ne