October 27, 201113 yr Sprema se obračun na Partizanovom juguPolicija i bezbednosne službe došle su do operativnih podataka da se u subotu sprema konačan obračun zavađenih navijačkih grupa na Partizanovom jugu.pa pustite ih da se pokolju, idioti! :frust:
October 27, 201113 yr pa pustite ih da se pokolju, idioti! :frust: da, kul, a onda ce pucati jedni na druge na ulicama i usput resetati bebe u kolicima.a kako bi bilo da se najavljena utakmica otkaze zato sto predstavlja pretnju javnom redu i miru, kao u jednom drugom slucaju, i da se pohapse kolovodje? ili bi to omelo san korporativnim sponzorima velikog srpskog tima?govna govnarska da bi govnarska.
October 27, 201113 yr Keka režirao rat među „Grobarima"Biznis: Dejan Stojanović Keka finansira jednu od zaraćenih strana u žestokom okršaju navijača crno-belih kako bi preko njih mogao da potpuno kontroliše vođenje karijera pojedinih fudbalera. Latino veza: Keka, koji se godinama krije u Argentini, posrednik je u većini transfera južnoameričkih fudbalera u Srbiju Edited October 27, 201113 yr by Далибор
January 26, 201213 yr impotencija ponovo na delu. kad se kurac ne dize, onda se dizu kola u vazduh.VestiHronika.92....Novo divljanje huligana: Zapaljena četiri automobila u Novom Sadu
January 26, 201213 yr ‘Pali mi se džamija... tamo kleči balija... neka gori džamija... nekao gori balija...’A konačno se javio i ministar. Bolje da nije:Dačić: Ne ponašajte se kao Hrvati Edited January 26, 201213 yr by salerokada
January 26, 201213 yr "Napadi na hrvatske navijače u Srbiji su nedopustivi incidenti koji narušavaju ugled Srbije i ne treba da se ponašamo kao oni, kada naši odu tamo", rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije novinarima u Palati Srbija posle predstavljanja istraživanja javnog mnjenja o radu policije. :ph34r:
January 26, 201213 yr Ivica ima taj talenat da je retko odvratan, iritantan i gadan čovek, ali i pored toga što sve to znam 20 godina, opet pronađe način da me ponovo iznervira. Svaka čast.
January 26, 201213 yr sud bas danas polovi kazne ubicama. lepo. bivsi sistem i banda ne da nisu rastureni, vec bujaju i kenjaju nam u facu. ako se ne opametimo dacic ce uskoro zakopavati u krec. prva srbija rula, i nece nam biti dobro od toga.inace snimci hapsenja su americki film, da bi posle usledilo pustanje uz objasnjenje "niko ih nije prepoznao".
January 26, 201213 yr Jeste Dačićeva izjava patkometrija, ali neko razume samo taj jezik. Ne znam što se bunite, poenta je da se ovakve stvari ne dešavaju i ne ponavljaju. Edited January 26, 201213 yr by dux