March 4, 20169 yr e braco, ne da ti je oftopik već... al dobro, razumem, došlo ti i morao si to da izbaciš iz sebe. ko kad te stisne za pišanje a klonje nigde na vidiku.
March 4, 20169 yr Postoji mnogo razloga iz kojih Vučić ne bi trebalo da otvara spomenike po gradu, ali to što neko ko je umro 1992. više pripada DS nego SNS apsolutno nije jedan od njih i to je strančarenje najniže vrste.+1Тачно. Пекић је као и Андрић, Црњански заједничко културно благо. Sent from my iPhone using Tapatalk
March 4, 20169 yr jbt, oftopik, al kakva je treserica taj hazarski recnik, pavic je balkanski koeljo To nikako nije tačno. Hazarski rečnik je baš dobra knjiga, kao i Unutrašnja strana vetra. Koeljoizacija je nastupila kasnije.
March 4, 20169 yr meni su obe zbilja uzasne, pogotovo unutrasnja strana koja mi izgleda kao da je prvopomenutu onaj televizijski pavic uz nedeljnu kafu rutinski preklepao u dramu
March 4, 20169 yr Jbg, your loss. Ja više volim da mi se knjiga svidi nego da mi se ne svidi pa sam spreman i da joj pomognem.
March 5, 20169 yr Makar samo zbog slozene unutrasnje arhitekture svojih romana nije za poredjenje sa tralalasem Koeljom (pritom se ogradjujem - citao sam samo HZ i USV).