ToniAdams Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 jbt, oftopik, al kakva je treserica taj hazarski recnik, pavic je balkanski koeljo
koksy Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 e braco, ne da ti je oftopik već... al dobro, razumem, došlo ti i morao si to da izbaciš iz sebe. ko kad te stisne za pišanje a klonje nigde na vidiku.
porucnik vasic Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Postoji mnogo razloga iz kojih Vučić ne bi trebalo da otvara spomenike po gradu, ali to što neko ko je umro 1992. više pripada DS nego SNS apsolutno nije jedan od njih i to je strančarenje najniže vrste.+1Тачно. Пекић је као и Андрић, Црњански заједничко културно благо. Sent from my iPhone using Tapatalk
Bujodrag Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 jbt, oftopik, al kakva je treserica taj hazarski recnik, pavic je balkanski koeljo To nikako nije tačno. Hazarski rečnik je baš dobra knjiga, kao i Unutrašnja strana vetra. Koeljoizacija je nastupila kasnije.
ToniAdams Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 meni su obe zbilja uzasne, pogotovo unutrasnja strana koja mi izgleda kao da je prvopomenutu onaj televizijski pavic uz nedeljnu kafu rutinski preklepao u dramu
Bujodrag Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Jbg, your loss. Ja više volim da mi se knjiga svidi nego da mi se ne svidi pa sam spreman i da joj pomognem.
ToniAdams Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 ma svakom svoje, naravski, i hiljadu cvetova i da se ljube :)
Sestre Bronte Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 značajno je bolji hazarski rečnik od koelja, nije to primereno poređenje
Sestre Bronte Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 zabole me za pavića, meni je on krš pisac, ali je koeljo još kršniji
Malvo Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Makar samo zbog slozene unutrasnje arhitekture svojih romana nije za poredjenje sa tralalasem Koeljom (pritom se ogradjujem - citao sam samo HZ i USV).
Recommended Posts