February 8, 201312 yr Sto se tice dostavljanja do civilizacije i slicno, nije problem. Ja sam uvek kolima. Sa mnom moze bar 3.
February 8, 201312 yr Ako se svi slazu manje-vise sa ponedeljkom (bar kao privremeni termin dok se ne oslobodi nesto drugo), ja bih zapoceo za sled. ponedeljak!!!1.2. Kolega 2
February 8, 201312 yr Jel primate nove fuzbalere? Ovaj termin u 22h kao da sam ja birao.. :)Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
February 8, 201312 yr Super, onda 4. :thumbup:Kolima sam i ja, ako je neko u Centru (Terazije) može sa mnom..edit: 5. Edited February 8, 201312 yr by zoki82
February 8, 201312 yr Super, onda 4. :thumbup:Kolima sam i ja, ako je neko u Centru (Terazije) može sa mnom..edit: 5.Harper će te zalivati pivom dok ne umreš.7.
February 8, 201312 yr mogli bi malo razraditi tu logistiku.ja i harper smo na terazijama.kolega ide prema košutnjaku, tako da može razvoziti u tom pravcu (ako se ne varam to je ok aci)
February 8, 201312 yr mogli bi malo razraditi tu logistiku.ja i harper smo na terazijama.kolega ide prema košutnjaku, tako da može razvoziti u tom pravcu (ako se ne varam to je ok aci)Ne znam baš koliko je Aci ok da ga neko vozi u Košutnjak. Sa Petkovićem je već druga priča.
February 9, 201312 yr Neka se pod hitno neko prijavi kako bih mogao da se usunjam za izmenu kao jedanaesti. Ovako mi sledi Maradonina desetka.