Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Sancho!Zovi i rezervisi onda taj ponedeljak u 22h!

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sto se tice dostavljanja do civilizacije i slicno, nije problem. Ja sam uvek kolima. Sa mnom moze bar 3.

Posted

Ako se svi slazu manje-vise sa ponedeljkom (bar kao privremeni termin dok se ne oslobodi nesto drugo), ja bih zapoceo za sled. ponedeljak!!!1.2. Kolega 2

Posted

3.Zvao sam već za ponedeljak u 10. Rezervisan je na moje ime

Posted

Jel primate nove fuzbalere? :unsure: Ovaj termin u 22h kao da sam ja birao.. :)Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted (edited)

Super, onda 4. :thumbup:Kolima sam i ja, ako je neko u Centru (Terazije) može sa mnom..edit: 5.

Edited by zoki82
Posted
Super, onda 4. :thumbup:Kolima sam i ja, ako je neko u Centru (Terazije) može sa mnom..edit: 5.
Harper će te zalivati pivom dok ne umreš.7.
Posted

mogli bi malo razraditi tu logistiku.ja i harper smo na terazijama.kolega ide prema košutnjaku, tako da može razvoziti u tom pravcu (ako se ne varam to je ok aci)

Posted
mogli bi malo razraditi tu logistiku.ja i harper smo na terazijama.kolega ide prema košutnjaku, tako da može razvoziti u tom pravcu (ako se ne varam to je ok aci)
Ne znam baš koliko je Aci ok da ga neko vozi u Košutnjak. Sa Petkovićem je već druga priča.
Posted

Neka se pod hitno neko prijavi kako bih mogao da se usunjam za izmenu kao jedanaesti. Ovako mi sledi Maradonina desetka. :s_a: