renne Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) Greska.Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2 Edited February 2, 2013 by renne
BarryWhite Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Jel nam trebaju jos dvojica? Veceras treba da se vidim sa onim drugarom sto je dolazio par puta pa da znam da li da ga pitam da dodje sutra.
Ravanelli Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 (edited) pričali smo kolega i ja da ne bi bilo loše da nas bude što više za taj prvi put, jer je vlasnik nešto u fazonu da hoće da "vidi koliko smo ozbiljni"tako da zovi ih, a postoji uvek mogućnost da me neki ruski gonič robova zadrži duže na poslu pa bi bio jedan manjetako da zovi ih Edited February 3, 2013 by Ravanelli
nebojsapetkovic Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Tek sutra oko 15-16h ću znati mogu li da dođem, inače bih ranije potvrdio...
Kolega Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ODLICNO!S obzirom da nas ima dosta, a cekamo da se jos i Petkovic javi,VIDIMO SE veceras u 21h. KolosPozdrav
BarryWhite Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Doci ce i ovaj moj drugar, tako da ako dodje Petkovic bice nas 12. Ako se Petkovic javi da ne moze imam spremnu zamenu.
TheBigFlegma Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ja sam upravo obavešten da ne mogu da prisustvujem večerašnjem oživljavanju forumaškog fudbala. Viša sila, jebi ga.
nebojsapetkovic Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ja sam upravo obavešten da ne mogu da prisustvujem večerašnjem oživljavanju forumaškog fudbala. Viša sila, jebi ga.Počelo pre početka :)Dolazim!
nebojsapetkovic Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Počelo pre početka :)Dolazim!Pojeo sam govno! Ne mogu večeras!
nebojsapetkovic Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Kako je bilo? Ko je pobedio? Ko se napio? Jel Sarajevo tamo, gde je nekad bilo?
Recommended Posts