harper lee Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Vidim, svi su se nakon cevaposatiranja povukli na prezivanje. Niko da prokomentarise jos jedan slavni poraz Teske Industrije, garniran muzicko-scenskim delom "Tarzan vs. Gajba", zinedinozidanisanje 1 Henrika Larsona, reviju promasaja a zatim (za osvetu) resetanje protivnickog golmana cetvorostrukog ubice Harpera Lee-ja (vidi se da mu se odrazilo na forumu priznavanje nezavisnosti Kosova, oddahtao je i odumirao celu utakmicu bez zamene), lucidne asistencije 1 Big Flegmaticnog, briljantne driblinge mladjanog nebojsepetkovica iz repertoara "Petlov udarac", velicanstvene parade sva cetiri (1 + 3) golmana, poslovicnu zahuktalost Cevapenka (kako na terenu tako jos vise u 1 Oozicu), Smorenka, Adasenka i Delijenka i druge djakonije sa FF trpeze.Vidi se da su ekipe usle u formu, jer se, posle dugo vremena, ova utakmica moze opisati kao borbena. U cemu je 1 Gajba odigrala kljucnu medijatorsku ulogu.
LeBron Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Harper jos samo rezultat nije napisao...10-6 za moju ekipu just for the record
henrik larsson Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Samo da priopćim da se desio brutalan start fotelje na moju bosu nogu, i da je usled stanja domalog prsta na mojoj ubojitoj desnici moje učešće u ponedeljak pod 1 ?
adasevic Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Nisi valjda prosao kao Dudu? Mislim da 1 fotelji treba zabraniti dalje bivstvovanje u tvojoj kuci! :)
smorenko Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Da zapocnemo prebrojavanje:1 nas + 1 vas = 2
Muwan Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 2 + 1 = 3. Čujem da je na obe matinele terena postavljen po 1 baner sa porukom: "K o s o v o j e S r b i j a!"
harper lee Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 2 + 1 = 3. Čujem da je na obe matinele terena postavljen po 1 baner sa porukom: "K o s o v o j e S r b i j a!"E, to mora da se vidi. Bice mi srcu lakse da se pridrzavam za 1 patriotsku mantinelu veci deo utakmice. Dolazim.
nebojsapetkovic Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Сад ћемо да видимо ко има нове патике за фудбал... Долазим!
madball Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 (edited) Nazalost, moram da otkazem! Edited February 25, 2008 by madball
Muwan Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Larssone, si zalečio koleno ili te negde usput dokačio neki Taylor?
Recommended Posts