Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Vidim, svi su se nakon cevaposatiranja povukli na prezivanje. Niko da prokomentarise jos jedan slavni poraz Teske Industrije, garniran muzicko-scenskim delom "Tarzan vs. Gajba", zinedinozidanisanje 1 Henrika Larsona, reviju promasaja a zatim (za osvetu) resetanje protivnickog golmana cetvorostrukog ubice Harpera Lee-ja (vidi se da mu se odrazilo na forumu priznavanje nezavisnosti Kosova, oddahtao je i odumirao celu utakmicu bez zamene), lucidne asistencije 1 Big Flegmaticnog, briljantne driblinge mladjanog nebojsepetkovica iz repertoara "Petlov udarac", velicanstvene parade sva cetiri (1 + 3) golmana, poslovicnu zahuktalost Cevapenka (kako na terenu tako jos vise u 1 Oozicu), Smorenka, Adasenka i Delijenka i druge djakonije sa FF trpeze.Vidi se da su ekipe usle u formu, jer se, posle dugo vremena, ova utakmica moze opisati kao borbena. U cemu je 1 Gajba odigrala kljucnu medijatorsku ulogu.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Harper jos samo rezultat nije napisao...10-6 za moju ekipu just for the record

Posted

Samo da priopćim da se desio brutalan start fotelje na moju bosu nogu, i da je usled stanja domalog prsta na mojoj ubojitoj desnici moje učešće u ponedeljak pod 1 ?

Posted

Nisi valjda prosao kao Dudu? Mislim da 1 fotelji treba zabraniti dalje bivstvovanje u tvojoj kuci! :)

Posted

Da zapocnemo prebrojavanje:1 nas + 1 vas = 2

Posted

2 + 1 = 3. Čujem da je na obe matinele terena postavljen po 1 baner sa porukom: "K o s o v o j e S r b i j a!"

Posted
2 + 1 = 3. Čujem da je na obe matinele terena postavljen po 1 baner sa porukom: "K o s o v o j e S r b i j a!"
E, to mora da se vidi. Bice mi srcu lakse da se pridrzavam za 1 patriotsku mantinelu veci deo utakmice. Dolazim.
Posted

Сад ћемо да видимо ко има нове патике за фудбал... Долазим!

Posted (edited)

Nazalost, moram da otkazem!

Edited by madball
Posted

Larssone, si zalečio koleno ili te negde usput dokačio neki Taylor?