Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

Mislim da je ovo bilo odlucujuce. :lol: Bilo bi grehota zapostaviti 37 i po minuta predavanja na temu "Bufonarije i druge kratke price" koje nam je sinoc odrzao 1 Rade, kapitensku igru od 16 do 16 1 Dzentlmena, Flegmine kutjne carolije i 1 neverovatnu pozrtvovanost 1 Henrika koji je iako rekonvalescent pruzio i > od 1 maximuma. Mladi, vitki, zanosni i kosati, predvodjeni tanusnim Filipenkom u toj raspodeli snaga prosli su kao francuski teniski navijaci pred britkim jezikom 1 Strucnog Konsultanta finala AO = nisu imali sanse da dobiju.Highlight utakmice je glavomet u nasem 16-cu koji je zavrsio zakucavanjem u same raslje naseg gola, koje cak ni panterska parada Henrika nije mogla da dostigne.
Igor :wink::lol: Bravura je tim veca sto je glavomet bio u reziji dvojice korpulentnih i nadasve visokih fudbalera - madballa i mene :lol:
  • Replies 7k
  • Views 430.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Author

Ne, ja sam u tom trenutku bio među 1 stativama, i čak ni pantersko proplivavanje kroz vazduh nije sprečilo popularnog Barkosa da nadvisi celu 1 odbranu i plasira loptu u hronično slabo branjenu 1 mrežu.

И у другим балонима се намешта резултат, али нигде овако очигледно као код нас!Мојим саиграчима и мени је прећено из кругова познатих полицији да ову утакмицу морамо да изгубимо. Срамота!Утисак понедељка - Беоввл се сетио траума из детињства угледавши "малог плишаног меду".

• Author

Prebrojavanje za 1 ponedeljak:I

1 II

Jedan posmatrač i pivopija u najavi.

XCVIII

dolazim, na Acu nemojte racunati, povredio ledja

LXVII

Dolazim.

JA dolazim, a nebojsu prodase u Santos pa ne znam dal ce stici - jedino ako mu filipenko ne ponudi bolju platu :lol:

Dolazim,nece vise moja ekipa primati golove u poslednjim trenucima...

• Author

Qratz neće.

Tačno tako. Lebrone, nemoj misliti da smo ti zaboravljali one golove koje si primao pred kraj meča pri rezultatima 15:6 i 17:3 za nas...

3652946