Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

Dobro, visa sila...rekao sam da nas nema veceras...

:bee:

Ukoliko vam nedostaje polivalentni igrač (ne brinite, ne onaj što se izgubio u Kini) stojim na raspolaganju za sledeće termine. Naravno ukoliko ne remeti ustaljenu rivalsku koncepciju. Za ovakvo društvo, prijavljujem se i za listu čekanja...

Ukoliko vam nedostaje polivalentni igrač (ne brinite, ne onaj što se izgubio u Kini) stojim na raspolaganju za sledeće termine. Naravno ukoliko ne remeti ustaljenu rivalsku koncepciju. Za ovakvo društvo, prijavljujem se i za listu čekanja...
Dobro nam dosao.

Zahvaljujem.

I da znaš da te u forumaškom kampu (kafanu da ne pominjem) čekaju pikanterije u poređenju sa kojima sve insajderske informacije iz FSS deluju kao totalni smor koji nikoga ne zanima :s_w:

Edited by beowl

I da znaš da te u forumaškom kampu (kafanu da ne pominjem) čekaju pikanterije u poređenju sa kojima sve insajderske informacije iz FSS deluju kao totalni smor koji nikoga ne zanima :s_w:
Ne vole baš svi da vide&čuju Filipenka kako go peva partizanske pesme pod tušem.
Ne vole baš svi da vide&čuju Filipenka kako go peva partizanske pesme pod tušem.
Sto te nema? Tebe zavejao sneg? Jel treba neko da te otkopava?

Mislim da sam negde napomenuo da mi koleno baš i nije za fudbal.

I da znaš da te u forumaškom kampu (kafanu da ne pominjem) čekaju pikanterije..
Obzirom da je hercegovina "kolevka" kolenica, pretpostavljam da se pikanterije na to odnose.Da bi lakše bio isprofilisan:a) grupa 40-B) kategorija teška (81-91kg)c) primarna pozicija "iza dva špica u romb formaciji"

Sa kilazom od 81-91 tesko da spadasu tesku kategoriju... sem ako nisi visok 150 :)

izvinite na trolu, ali...

Filipenka kako go peva partizanske pesme pod tušem.
stvarno? najstvarnije to radi?
izvinite na trolu, ali...stvarno? najstvarnije to radi?
kad pobede svasta peva... :isuse:

ne zajebavajte staru zenu ako nije istina. a nije da moze da se poveruje u taj scenario.

ne zajebavajte staru zenu ako nije istina. a nije da moze da se poveruje u taj scenario.
sredi kod vlasti da mu dopuste da pise pa pitaj njega... :)