TheBigFlegma Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ja igram, ako prezdravim do utorka...Takođe.
harper lee Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Takođe. :D Prezdravicete. Ovaj virus jebe dva-tri dana i nestane.
adasevic Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Prehlada ide u pravom smeru, tj. ka ozdravljenju, pa sam sve izvesniji :)Deki ajd daj koordinate balona...
nebojsapetkovic Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Prehlada ide u pravom smeru, tj. ka ozdravljenju, pa sam sve izvesniji :)Deki ajd daj koordinate balona...u 2.30 si shvatio da ti je sve bolje i bolje... nakon koliko rakije?
nebojsapetkovic Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Najmoderniju veštačku travu sa FIFA sertifikatom Osvetljenje terena uz pomoć najmodernijih reflektora Odlično grejanje Vrhunsku klimatizaciju Moderno opremljene svlačionice i kupatila Velike i male golove Lopte, markere Kafe klub sa pogledom na teren Obezbeđen parking Jesi proverio da li imaju u roze boji? Znaš da ovi šnajderi vole tu boju...
Recommended Posts