adasevic Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Mislim da je ovo bilo odlucujuce. Bilo bi grehota zapostaviti 37 i po minuta predavanja na temu "Bufonarije i druge kratke price" koje nam je sinoc odrzao 1 Rade, kapitensku igru od 16 do 16 1 Dzentlmena, Flegmine kutjne carolije i 1 neverovatnu pozrtvovanost 1 Henrika koji je iako rekonvalescent pruzio i > od 1 maximuma. Mladi, vitki, zanosni i kosati, predvodjeni tanusnim Filipenkom u toj raspodeli snaga prosli su kao francuski teniski navijaci pred britkim jezikom 1 Strucnog Konsultanta finala AO = nisu imali sanse da dobiju.Highlight utakmice je glavomet u nasem 16-cu koji je zavrsio zakucavanjem u same raslje naseg gola, koje cak ni panterska parada Henrika nije mogla da dostigne. Igor Bravura je tim veca sto je glavomet bio u reziji dvojice korpulentnih i nadasve visokih fudbalera - madballa i mene
henrik larsson Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Ne, ja sam u tom trenutku bio među 1 stativama, i čak ni pantersko proplivavanje kroz vazduh nije sprečilo popularnog Barkosa da nadvisi celu 1 odbranu i plasira loptu u hronično slabo branjenu 1 mrežu.
nebojsapetkovic Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 И у другим балонима се намешта резултат, али нигде овако очигледно као код нас!Мојим саиграчима и мени је прећено из кругова познатих полицији да ову утакмицу морамо да изгубимо. Срамота!Утисак понедељка - Беоввл се сетио траума из детињства угледавши "малог плишаног меду".
henrik larsson Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Prebrojavanje za 1 ponedeljak:I
smorenko Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 dolazim, na Acu nemojte racunati, povredio ledja
adasevic Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 JA dolazim, a nebojsu prodase u Santos pa ne znam dal ce stici - jedino ako mu filipenko ne ponudi bolju platu
LeBron Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dolazim,nece vise moja ekipa primati golove u poslednjim trenucima...
Filipenko Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Tačno tako. Lebrone, nemoj misliti da smo ti zaboravljali one golove koje si primao pred kraj meča pri rezultatima 15:6 i 17:3 za nas...
Recommended Posts