Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Samo, da li će iz Španije stići do večeras? Malo je vremena ostalo...

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne,on zivi ovde,samo je spanac,al izgleda nemoze danas... <_< Nista onda igrajte 5 na 5.

Posted

Prvi otkaz. Pozvan sam na drugi dan 1 slave

Posted

Ok, zamolio bih Učitelja da prvog sledećeg koji nas počasti ispalom tipa "prvo dolazim, a malo kasnije ipak ne dolazim", navodeći pri tome religiozne motive kao opravdanje, počasti jednim masnim banom. Nakon što mu se svi ostali obilno naposluže kafe i masaže a la Flegma.

Posted
Prvi otkaz. Pozvan sam na drugi dan 1 slave
i ići ćeš? :Hail: 2 Beowl: mislim da tvoja ideja ima osnova...
Posted

Neka svi slede 1 moj svetao primer. Otkazao sam slavu večeras da bih ostavio srce na 1 veštačkoj podlozi.

Posted
i ići ćeš? :Hail: 2 Beowl: mislim da tvoja ideja ima osnova...
Bojim se da cu morati. Sistem 3 za 3A do juce sam bio ubedjen da cu se izvuci na konto izbora <_<
Posted

I sta bi? Jel sveti Jova uzeo danak ili je 1 FF preziveo i ovaj, za populaciju istog, tezak dan?

Posted

Dok ste vas 2jica šašoljili pod jorganom, nas se skupilo i previše <_< tako da smo morali da izvedemo kompromisnu varijantu 4 na 4. Igrom slučaja, mlađi i poletniji su dobili pravo na 1 izmenu, tako da su na kraju slavili zasluženu pobedu od par golova razlike.Utakmica je bil dobra, prava prvenstvena, obilovala je lepim potezima i brutalnim promašajima. Raduje odsustvo kondicije, pištanje pluća i zaboravljanje kako se šutira lopta, i čini se da će 1 prolećni deo biti zanimljiviji no ikad.Ekipe:Mlađi i poletniji: Smorenko, Njegov Drugar, Preža, Madball i Filipenko.Stariji i apoletniji: Igor, Rade, Beowl i HL.Da napomenem da je Preža 2 minuta pre kraja obogatio svoj sheet povredom Beowla, prilikom 7. pokušaja da ga savlada u situaciji 3 na 1.

Posted
Da napomenem da je Preža 2 minuta pre kraja obogatio svoj sheet povredom Beowla, prilikom 7. pokušaja da ga savlada u situaciji 3 na 1.
Preza je Trickovski? :s_w:
Posted

Vratio mu Preža za onu kanonadu po testisima ??

Posted

Da krenemo sa prebrojavanjem za ponedeljak:1