Filipenko Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Samo, da li će iz Španije stići do večeras? Malo je vremena ostalo...
Pedja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ne,on zivi ovde,samo je spanac,al izgleda nemoze danas... <_< Nista onda igrajte 5 na 5.
*edited by mod Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Prvi otkaz. Pozvan sam na drugi dan 1 slave
Muwan Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ok, zamolio bih Učitelja da prvog sledećeg koji nas počasti ispalom tipa "prvo dolazim, a malo kasnije ipak ne dolazim", navodeći pri tome religiozne motive kao opravdanje, počasti jednim masnim banom. Nakon što mu se svi ostali obilno naposluže kafe i masaže a la Flegma.
teacher Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Prvi otkaz. Pozvan sam na drugi dan 1 slave i ići ćeš? 2 Beowl: mislim da tvoja ideja ima osnova...
henrik larsson Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Neka svi slede 1 moj svetao primer. Otkazao sam slavu večeras da bih ostavio srce na 1 veštačkoj podlozi.
*edited by mod Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 i ići ćeš? 2 Beowl: mislim da tvoja ideja ima osnova...Bojim se da cu morati. Sistem 3 za 3A do juce sam bio ubedjen da cu se izvuci na konto izbora <_<
adasevic Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 I sta bi? Jel sveti Jova uzeo danak ili je 1 FF preziveo i ovaj, za populaciju istog, tezak dan?
henrik larsson Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Dok ste vas 2jica šašoljili pod jorganom, nas se skupilo i previše <_< tako da smo morali da izvedemo kompromisnu varijantu 4 na 4. Igrom slučaja, mlađi i poletniji su dobili pravo na 1 izmenu, tako da su na kraju slavili zasluženu pobedu od par golova razlike.Utakmica je bil dobra, prava prvenstvena, obilovala je lepim potezima i brutalnim promašajima. Raduje odsustvo kondicije, pištanje pluća i zaboravljanje kako se šutira lopta, i čini se da će 1 prolećni deo biti zanimljiviji no ikad.Ekipe:Mlađi i poletniji: Smorenko, Njegov Drugar, Preža, Madball i Filipenko.Stariji i apoletniji: Igor, Rade, Beowl i HL.Da napomenem da je Preža 2 minuta pre kraja obogatio svoj sheet povredom Beowla, prilikom 7. pokušaja da ga savlada u situaciji 3 na 1.
adasevic Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Da napomenem da je Preža 2 minuta pre kraja obogatio svoj sheet povredom Beowla, prilikom 7. pokušaja da ga savlada u situaciji 3 na 1. Preza je Trickovski?
nebojsapetkovic Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Vratio mu Preža za onu kanonadu po testisima ??
smorenko Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Da krenemo sa prebrojavanjem za ponedeljak:1
Recommended Posts