smorenko Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 po mojoj racunici to je 8.ako se jos dvojica ne pojave ja sam za to da igramo na male golove?
nebojsapetkovic Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 (edited) Sveti Jovan je česta slava u Srba... Edited January 20, 2008 by nebojsapetkovic
Filipenko Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 (edited) Da dođu svi koji su najavili prošle nedelje da će doći sa izuzetkom Flegme, koji je najavio da ne dolazi, a umesto koga stiže Larsson, biće nas tačno 10. Čekaju se madball i lebron, od onih koji su prošle nedelje došli. Madball je prošle nedelje rekao da sigurno dolazi ako bude fudbala, a lebron se nećkao, koliko se sećam. Nisam se čuo sa belajem, trebalo bi da dođe, tako da bi on i larsson zamenili flegmu i lebrona i eventualno lebrona™ i to bi bilo to.E sad, ako nas ne bude...ja sam za to da ne igramo uopšte :P Edited January 20, 2008 by Filipenko
nebojsapetkovic Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 E sad, ako nas ne bude...ja sam za to da ne igramo uopšte :PNemoj tako, meni se dogodilo da dva puta zaredom neću moći da dođem i to je prvi put od kada posećujem 1 FF. Ali avaj...
Filipenko Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Nemoj tako, meni se dogodilo da dva puta zaredom neću moći da dođem i to je prvi put od kada posećujem 1 FF. Ali avaj...Dobrodošli u kapitalizam - ukoliko nešto nema perspektivu i nema uspeha, ne treba ni da postoji :)Stoga, adozvolite™ da Užice ostane bez nas
smorenko Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 (edited) Znaci, 'ocete da zovnem ortaka da vidim da li bi on igrao? Ali mora da mi se kaze sto pre da popunimo to jedno mesto. Nije Maradona, ali nema ni dve leve noge.EDIT: Mis'im nije forumas pa zato i pitam Edited January 20, 2008 by smorenko
Pedja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 (edited) Ja bi igrao,al ne idem bez ortaka iz spanije,tako da ako vam zatrebaju dva prekaljena™ omladinca,dolazimo. Edited January 20, 2008 by Pedja
Filipenko Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Svi su dobrodošli. Treba nam (barem) još jedan igrač za 5 na 5.
Muwan Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ja bi igrao,al ne idem bez ortaka iz spanije,tako da ako vam zatrebaju dva prekaljena omladinca,dolazimo.Sa vama dvojicom, taman 6 na 6. Detalje znate...
Recommended Posts