Muwan Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Sezona godišnjih odmora je prošla, prema tome na parove razbrojs'!1.
harper lee Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Sezona godišnjih odmora je prošla, prema tome na parove razbrojs'!1.Ali je sezona rmbacenja ponovo pocela. :( Bez mene ovoga puta.
MaryPoppins Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 prijava za treće poluvreme, uprkos sezoni rmbačenja, kijavica, ispita i seminarskih radova - zrelo je za ćevap i pivu, što za mene, što u znak zahvalnosti za usluge autoprevoza.
henrik larsson Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Ja se prijavljujem za sledeći utorak. Mučno je bilo nemoćan sa klupe iz fotelje posmatrati ova blamiranja voljene ekipe.
Filipenko Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Venome, ti si peti, pošto stari dobri Larsson planira isključivo dugoročno :)
henrik larsson Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Došao bih ja i sutra, ali duga pauza je ostavila traga :( Ukočen sam u predelu leđa i pod terapijom sam, ali zato vredno individualno radim i sedim bez lopte (ali sa flašom i pljugom). Prognoze lekara su ohrabrujuće, kažu da bih već za sedam dana mogao da istrčim na teren i odigram osamdesetak sekundi u najjačem tenpu™.
Filipenko Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Čuvaj nam se samo fotelja koje čekaju iza ćoška...:)
henrik larsson Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Nisam ni ja više blesav, kad krećem na FF to radim u marsovkama, pa se izuvam u hodniku pred vratima gajbe. Doduše, sad mi ispred vrata stoji stara veš mašina
adasevic Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Larsonov povratak na zeleni tepih :Hail:Petog izmislite, Venom ostaje 6., ja uzimam 7icu :)
Muwan Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Lebron prehlađen, Nebojša pijan, ajmo dalje... Učo, Smorenko, Aco, Barry?
Recommended Posts