August 30, 201014 yr Sezona godišnjih odmora je prošla, prema tome na parove razbrojs'!1.Ali je sezona rmbacenja ponovo pocela. :( Bez mene ovoga puta.
August 30, 201014 yr prijava za treće poluvreme, uprkos sezoni rmbačenja, kijavica, ispita i seminarskih radova - zrelo je za ćevap i pivu, što za mene, što u znak zahvalnosti za usluge autoprevoza.
August 30, 201014 yr Author Ja se prijavljujem za sledeći utorak. Mučno je bilo nemoćan sa klupe iz fotelje posmatrati ova blamiranja voljene ekipe.
August 30, 201014 yr Author Došao bih ja i sutra, ali duga pauza je ostavila traga :( Ukočen sam u predelu leđa i pod terapijom sam, ali zato vredno individualno radim i sedim bez lopte (ali sa flašom i pljugom). Prognoze lekara su ohrabrujuće, kažu da bih već za sedam dana mogao da istrčim na teren i odigram osamdesetak sekundi u najjačem tenpu™.
August 30, 201014 yr Author Nisam ni ja više blesav, kad krećem na FF to radim u marsovkama, pa se izuvam u hodniku pred vratima gajbe. Doduše, sad mi ispred vrata stoji stara veš mašina
August 31, 201014 yr Larsonov povratak na zeleni tepih :Hail:Petog izmislite, Venom ostaje 6., ja uzimam 7icu :)