Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

nadam se da ste filipu naručili dezert za rođendan.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Još jedno veče nabijeno rutinom, uobičajenošću, aneizvesnošću i mirnoćom koja parira zenu sveštenika sa Tibeta (dok ih ne dohvate komunisti). Pobeda Žigomržnje, poraz Žigoljublja, uz šou velikog povratnika, Stefana Babovića Goranza, koji je odmah pokazao zašto će biti najveće pojačanje Žigomržnje u ovom prelaznom roku, istovremeno istakavši kandidaturu za reprezentaciju u slučaju da ga naturalizujemo i dodelimo mu pasoš...Padaj, silo i nepravdo!

Edited by Filipenko
Posted

rezultate, druže stari, rezultate - da ne izgaram od neizvesnosti u tuđini. koliko golova? ko šta pojo, popio? jel bilo ćevap torte?

Posted

8-6, s tim sto je poslednji gol pao u poslednjoj sekundi, jer smo probali jurisem u poslednjem minutu da stignemo do remija. Inace igrac utakmice i pored povratka Goranza, bez ikakve dileme - Posrbica. Da li mu je beowl pretio da ce da mu polomi noge kad dodje za vikend u Indjiju ili je pak neka druga vrsta zavere u pitanju, tek 6 od 8 golova mrskih protivnika je njegovo delo. Mislim da je 3 gola primio kroz noge, pa smo se ozbiljno premisljali da mu kupimo suknjicu za sledecu nedelju :P Inace, mrzitelji su bili oslabljeni neigranjem Belaja, Smorenka i goofsa, a kod nas nije bilo Lebrona, Petkovica, Zidana, Nikole... Treba napomenuti da je ovaj mec bio neregularan i da ce u prostorijama PPP saveza biti registrovan sa 0-3 jerbo je celih 20 minuta za mrzitelje igrao neki lik koga je sinisa navatao da popuni rupu dok ne dodje Venom, kad ono ispade neki trkac i lik koji je bas ozbiljno shvatio svoj posao... Dakle sa jedne strane Filipenko, Beowl, Venom, Goranz, Aca i nepoznati lik, a sa druge Preza, Posrbica, BW, Harper i ja...

Posted
Treba napomenuti da je ovaj mec bio neregularan i da ce u prostorijama PPP saveza biti registrovan sa 0-3 jerbo je celih 20 minuta za mrzitelje igrao neki lik koga je sinisa navatao da popuni rupu dok ne dodje Venom, kad ono ispade neki trkac i lik koji je bas ozbiljno shvatio svoj posao...
To što je vaš igrač pogrešno selektirao najbuckastijeg lika kojeg je uspeo da ugleda u hodniku, nadajući se da će ovaj da nas upropasti, pa se ispostavilo da bucko jede dva idolopoklonika za doručak, zaista nije naš problem... Mi smo lepo i uredno počeli sa 4 na 4.Inače, taj lik nije bilo šta shvatio ozbiljno, čovek se zezao i čekao da Venom dođe. Da je stvarno bio ozbiljan, fasovali biste makar još 5-6 komada pored onog koji vam je zarad iskupljenja zalilao 10 sekundi nakon što je skrivio gol :PPosrbica uopšte nije toliko loš kakvim ga predstavljate, nije sramota izgubiti od kaznene ekspedicije koju je sinoć predvodio povratnik u naše redove, centarfor za kojeg se svojevremeno otimala cela Italija, strelac koji se vratio ne da bi ponovo jurio inostrani angažman već da bi vratio Žigomrziteljima ono što im je ostao dužan kada ih je napustio zarad košarke (kojoj se nikada ne bi okrenuo da je znao da forumski košarkaši mrze Srbe). Dame i gospodo, jedan i jedini, Goranz...Žigoljublje promašilo boga oca pred protivničkim golom. Harper istrčao sprint života i čak preživeo da o tome priča po kafanama u narednim decenijama.Miševi rulaju...E, da, Pahuljica nam donela mešano meso sa 30% manje mesa nego inače. Stručni odbor još uvek razmatra akcije koje ovim povodom treba preduzeti.
Posted
Posrbica uopšte nije toliko loš kakvim ga predstavljate, nije sramota izgubiti od kaznene ekspedicije...
Pošto me protivnik hvali, onda mora da sam bio mnogo loš. :( Jučerašnje moje izdanje može da se poredi samo sa partijom Tutorića u Pragu. Možda čak ni sa time...
Posted
Pošto me protivnik hvali, onda mora da sam bio mnogo loš. :( Jučerašnje moje izdanje može da se poredi samo sa partijom Tutorića u Pragu. Možda čak ni sa time...
:isuse: dokle cete da nas brukate?
Posted
:isuse: dokle cete da nas brukate?
Tebe sam čekao. Duvaj ga prehlađeni.
Posted

Čuo sam da su grobari i odmore odložili da bi zabeležili jos neku pobedu?

Posted
Čuo sam da su grobari i odmore odložili da bi zabeležili jos neku pobedu?
Slabo čitaš vašu sopstvenu propagandu...? :)
Inace, mrzitelji su bili oslabljeni neigranjem Belaja, Smorenka i goofsa...
Posted

Imajući u vidu manjim delom činjenicu da se utakmica Anderleht - Partizan igra u utorak, a znatno većim delom potrebu Žigoljublja za pregrupisavanjem, čekanjem, molebanima za povratak nekih starih snaga, te njima neophodnim trijumfom kako bi forumaški fudbal dobio kakvu-takvu dozu neizvesnosti, predlažem da se odmah dogovorimo da otkažemo ovonedeljno druženje. Verovatno je i vama jasno da širokogrudi, sažaljivi i milostinji skloni žigomrzitelji ionako ne bi došli, a i babosimpatizeri među žigoljubiteljima, kojih je sve samo ne malo.

Posted

Ja se vraćam ovog utorka, a ti bi da odložiš tekmu... Odluči šta te manje nervira, da izgubiš od Žigine Kaznene Ekspedicije 10:5 , ili da gledaš kako tvoj tim gubi od Anderlehta 5:0 ???

Posted

Nebojša je najveći ispaljivač. Ćoraka, dabome! Ispaljuje ih na ovim stranama već nedeljama unazad, da bi to ponavljao i u samom balonu. Na radost Žigomržnje, naravno.