Filipenko Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Lepo je videti da humani duh FF-a ne odumire :)Anyway, još malo lepih vesti - hardcore jezgro FF-a će od onog tamo termina (znači ne ovog, već onog sledećeg) biti osnaženo još jednim povratnikom, predragim nam Belajem, čija če poflegmljena leđa do tada biti sanirana :)
adasevic Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Lepo je videti da humani duh FF-a ne odumire :)Anyway, još malo lepih vesti - hardcore jezgro FF-a će od onog tamo termina (znači ne ovog, već onog sledećeg) biti osnaženo još jednim povratnikom, predragim nam Belajem, čija če poflegmljena leđa do tada biti sanirana :)A hoce li biti onog tamo FFa? Ja sledece nedelje sigurno ne dloazim (21.) a cini mi se da je jos par ljudi najavilo izostanak usled Sv. Jove :) Dakle ne onog tamo, nego onog onamo puta
Muwan Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 13. Pečalbar-povratnik iz 1 Slovenije.Kako se beše zove ono drvo koje smo iz Maribora preneli na JeNeA?
adasevic Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Kako se beše zove ono drvo koje smo iz Maribora preneli na JeNeA? Cadikovski
Delija67 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Kako se beše zove ono drvo koje smo iz Maribora preneli na JeNeA? Kaze se presadili
harper lee Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Ispala.Zao mi je momci, dosao mi je pajtas iz Norge kome je danas rodjendan. :(
adasevic Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Sto bi reko saveznik - sve ide svojim tokom :DVidim ja da cemo veceras opet da opletemo 4-4
henrik larsson Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 I ja da se stavim na otkaznu listu. Jbg, uleteo neki poslić koji je greota propustiti.
Recommended Posts