harper lee Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Javljajte hoce li vas biti dovoljno. Zahvaljujuci jebenom JAT-u i njihovim debilnim strajkovima tek sad sam se dovukao kuci i veceras mogu jedino da posteno odspavam na terenu, pa ne bih bas toliko sakatio svoju ekipu ako vas bude dovoljno. Ako ne, Rodjo, standardno kupljenje na 1 zbornom mestu.
Muwan Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Pošto nas je trenutno 7 (Rođa, Đenka, Harper, Flegma, Beowl, Zidan i Uča), jedini način da se nešto odigra večeras je da Venom, Petković i Assuck u narednih sat vremena potvrde dolazak. Ovo stoga da ne bismo ljude koji su mrtvi umorni, a ipak bi došli, terali da igraju pipirevku pred balonom.Dakle, još 60 minutesa za trojicu dodatnih. Izvolite.
MaryPoppins Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 znala sam da će sportaši otkazati u presudnom trenutku. u beogradu sam, jedu mi se pileći paketići, nemam nikakve dogovore, a vi ne možete da se organizujete za fudbal. pu. <_<
henrik larsson Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Jebeš fudbal, aj trči tamo na recepte i daj hint za feferone.
MaryPoppins Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 (edited) Jebeš fudbal, aj trči tamo na recepte i daj hint za feferone.dođi na fudbal dobićeš sve.dolazimdakle, još samo dvojica fale. ajmo, još samo malo. pomozite gladnima. Edited October 2, 2009 by MaryPoppins
teacher Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Znači, ništa...Beowle otkazuj fudbal i paketiće...
nebojsapetkovic Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Termin i zvanično otkazan. Jedite govna.Cekaj, jel to upuceno ovima sto nisu dosli, ili ovima sto su planirali Pahuljicu?
TheBigFlegma Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Cekaj, jel to upuceno ovima sto nisu dosli, ili ovima sto su planirali Pahuljicu?Ovo prvo onima što su planirali Pahuljicu, a ovo ostalima onima koji su rekli da hoće drugi termin pa ih sada nema kao kurca na tv1000.
harper lee Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Bezveze. Naravno, ocekujem da ce svi oni koji su jednom ili nijednom dosli u petak, a ne odazivaju se na Filipenko ili Adasevic, prestati da dolaze i u utorak. To je najmanje sto mogu da ucine a da bude pristojno.
Recommended Posts