Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted
Večeras dolazi i pojačanje iz Makedonije, poznat i kao Harperov dželat.
Khm, khm, nesto sam se usinuo, nisam siguran da cu doci. :lol:
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Pa, ako dolazi Perverz, eto i mene...
polako smiri se, to nije hattori vec musharaf
Posted

I ja cu danas da propustim posto nas vec ima dosta.

Posted

I ja cu danas da propustim posto nas vec ima dosta.

Posted

Ja večeras propuštam, ali dolazim pošto nas već ima dosta.

Posted

Ipak ne dolazim. Dobih PM od Flegme : "Slusaj, imam neke Makedonce koje moram da ubacim na ff kako znam i umem. Pre neko vece sam u nastupu pijanstva obecao da cu se poflegmiti po senu ispred kuce svakog dana do kraja godine ako ne budem uspeo da ih ubacim. Ubedio sam vec Venoma da ne dolazi, pomozi drugu i spasi ono moje zlosrecno seno."Vidimo se u petak, mozda.

Posted

Pošto nas je previše ne dolazim.

Posted
Adašević ©, Lebron, Zidan, Petković, Harper, Preža, Billy i ja = večerašnji pobednici.
5-4Bili smo bolji! Povratnik na gol MotM. Očajan fudbal. Sjajan gol Tričkovskog Čadikovskog i par lepih akcija. Ostalo za zaborav.
Posted

MotM je svakako golman, ali Mrzitelja. Musharaf je u potpunosti opravdao zagrljaj u koji mu se pre utakmice bacio lebron : primio je dva presmesna gola i direktno uticao na rezultat.

Posted
5-4Bili smo bolji! Povratnik na gol MotM. Očajan fudbal. Sjajan gol Tričkovskog Čadikovskog i par lepih akcija. Ostalo za zaborav.
Što kenjaš, ti si dobro igrao jednom si odigrao dupli pas sa Zidanom, pa sa Adaševićem, pa je posle neko zabio gol. A i non stop si upadao u šanse... 1na1, 1na2, 1na n->oo ...
Posted

Administracija ovog foruma se jasno stavila na grobarsku stranu. ^_^ Nema veze, eto vam i sudije.Solidna igra, malo golova, lep gol momceta makedonceta, sreca te nije sutirao cesce...U Pahuljici culi da veceras ne dolazi Filipenko te uzeli slobodno vece i zatvorili restoran.Morali smo da idemo u Tihu noc.

Posted

Kako da se ne stave na grobarsku stranu, kada im vaš podmladak otvoreno preti na terenu? Uplašeni za sopstvenu bezbednost, počeli su sami da ubacuju lopte u našu mrežu pa smo morali da ih uzmemo pod zaštitu...

Posted
Administracija ovog foruma se jasno stavila na grobarsku stranu. ^_^ Nema veze, eto vam i sudije.Solidna igra, malo golova, lep gol momceta makedonceta, sreca te nije sutirao cesce...U Pahuljici culi da veceras ne dolazi Filipenko te uzeli slobodno vece i zatvorili restoran.Morali smo da idemo u Tihu noc.
Kad si već pomenuo... neko mu dodaje loptu da povuče kontru, na polovini prima desnom, lopta odskače hvata volej levom, niska lopta prvo u levu, pa u desnu stativu... eeee....
Posted (edited)
Kako da se ne stave na grobarsku stranu, kada im vaš podmladak otvoreno preti na terenu? Uplašeni za sopstvenu bezbednost, počeli su sami da ubacuju lopte u našu mrežu pa smo morali da ih uzmemo pod zaštitu...
:lol: mi smo cigani, najjaci smo najjaci!Posrbica jos nije na ban logu? :lol: Edited by lebron