LeBron Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Veceras sam primio par glupih golova i izvinjavam se svojim saigracima na losoj partiji...
Filipenko Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ko to tamo meljeŽigoljubiteljeFilipenkov stomak masansvaki gol je slasanAca vija, trči vrebaponekad baš kako trebaSmorenko dominira lakoKako? Lako, baš takoBeowl gospodskim manirommaši gol otvoren širomRođi se brk smeškaruga se ciganima i muda češka.Još jedno veče predivne Žigomržnje, 11-8 rezultat na kraju, vodili smo praktično ceo meč i sasvim zasluženo pobedili, da lebron nije širio noge toliko ionako bismo mu davali normalne golove, tako da je čoveku samo bilo jasno da nema puno izbora i nemaju ga rašta kriviti. Za razliku od tvrdih mečeva u proteklim mesecima, ovaj put je posle pola sata na semaforu bilo 5:5, a ne 1:0 ili 1:1. Bilo je zanimljivo u svakom slučaju, makar do eksplozije koncentrovane Žigomržnje čiji se miris širio do Čukarice na jednoj, Gardoša na drugoj i Malog Velikog Mokrog Luga na trećoj strani. Krasno.Potez večeri - nakon sjajne akcije kojom se iz igre izbacuju svi protivnici, uključujući i golmana, beowl se izmanjuje da zakuca loptu sa metar i po i, naravno, odigra dupli pas sa plafonom...
Filipenko Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Došao je dan,dan kao svaki drugi, kad jutro biva vedro,ponekad i sivo,a mene nešto muči,ko što muči drugekako da ciganima nanesem puno tuge.
TheBigFlegma Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 U sklopu akcije "Pustimo gurbete da nekad pobede", ja propuštam i ovaj fudbal.
nebojsapetkovic Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Gde ste grobari???? Jeste li pripremili guze?
Filipenko Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ne znamo mi kako se to radi, moraćete da nam pokažete još par puta.
borris_ Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Primjetio sam da su Zigoljubitelji poceli da gube od kada je njihov ljubitelj poceo da siluje spanske odbrane. Danas bi valjda trebali da osjete draz pobjede.
Filipenko Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Raskokodakali se, pa zamukli, sad nam ih je žao pa ćemo ih možda pustiti večeras, a možda i ne, MMW.
LeBron Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Stvar je vrlo prosta.Oni znaju da smo mi bolji.Mi znamo da smo mi bolji.Rezultati su totalno nebitni.
madball Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 (edited) Dolazim veceras da pomognem u rusenju jedne potpuno nerealne serije koja nije prestala ni mojim odsustvom.Cak je i Flegma odlucio da pokaze svoju humanitarnu stranu... :) Edited May 12, 2009 by madball
Filipenko Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 E pa kad je tako, pustićemo vas.Koliko ćete izmena večeras imati? 3, 4? 7?
harper lee Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 malo vas je grobari!U poslednje vreme ih je i to malo bilo dovoljno. Ne cukati po forumu nego cuvati snagu za veceras jer, kako sam razumeo prosle nedelje, dolazi jos jedna strvina koja za razliku od Filipenka i Flegme jos i trci, djubre jedno. <_<
Recommended Posts