Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Veceras sam primio par glupih golova i izvinjavam se svojim saigracima na losoj partiji...

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ko to tamo meljeŽigoljubiteljeFilipenkov stomak masansvaki gol je slasanAca vija, trči vrebaponekad baš kako trebaSmorenko dominira lakoKako? Lako, baš takoBeowl gospodskim manirommaši gol otvoren širomRođi se brk smeškaruga se ciganima i muda češka.Još jedno veče predivne Žigomržnje, 11-8 rezultat na kraju, vodili smo praktično ceo meč i sasvim zasluženo pobedili, da lebron nije širio noge toliko ionako bismo mu davali normalne golove, tako da je čoveku samo bilo jasno da nema puno izbora i nemaju ga rašta kriviti. Za razliku od tvrdih mečeva u proteklim mesecima, ovaj put je posle pola sata na semaforu bilo 5:5, a ne 1:0 ili 1:1. Bilo je zanimljivo u svakom slučaju, makar do eksplozije koncentrovane Žigomržnje čiji se miris širio do Čukarice na jednoj, Gardoša na drugoj i Malog Velikog Mokrog Luga na trećoj strani. Krasno.Potez večeri - nakon sjajne akcije kojom se iz igre izbacuju svi protivnici, uključujući i golmana, beowl se izmanjuje da zakuca loptu sa metar i po i, naravno, odigra dupli pas sa plafonom...

Posted

Ja nemam ideju kako više da ih pustimo.

Posted

Došao je dan,dan kao svaki drugi, kad jutro biva vedro,ponekad i sivo,a mene nešto muči,ko što muči drugekako da ciganima nanesem puno tuge.

Posted

U sklopu akcije "Pustimo gurbete da nekad pobede", ja propuštam i ovaj fudbal.

Posted

Gde ste grobari???? Jeste li pripremili guze?

Posted

Ne znamo mi kako se to radi, moraćete da nam pokažete još par puta.

Posted

Primjetio sam da su Zigoljubitelji poceli da gube od kada je njihov ljubitelj poceo da siluje spanske odbrane. Danas bi valjda trebali da osjete draz pobjede.

Posted

Raskokodakali se, pa zamukli, sad nam ih je žao pa ćemo ih možda pustiti večeras, a možda i ne, MMW.

Posted

Stvar je vrlo prosta.Oni znaju da smo mi bolji.Mi znamo da smo mi bolji.Rezultati su totalno nebitni.

Posted (edited)

Dolazim veceras da pomognem u rusenju jedne potpuno nerealne serije koja nije prestala ni mojim odsustvom.Cak je i Flegma odlucio da pokaze svoju humanitarnu stranu... :)

Edited by madball
Posted

E pa kad je tako, pustićemo vas.Koliko ćete izmena večeras imati? 3, 4? 7?

Posted

malo vas je grobari!

Posted
malo vas je grobari!
U poslednje vreme ih je i to malo bilo dovoljno. Ne cukati po forumu nego cuvati snagu za veceras jer, kako sam razumeo prosle nedelje, dolazi jos jedna strvina koja za razliku od Filipenka i Flegme jos i trci, djubre jedno. <_<
Posted

Samo jako, da boli!!!