Filipenko Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Opet je jedan derbi lige šampiona, možda i nepravedno, ostao u senci forumaškog fudbala i još jedne blistave partije grobarske čete. Vodili smo celu utakmicu bez većih problema, a kada su nam Flegmu povredili znali smo da je Fortuna na našoj strani. Da nisu uveli golmana lebrona u igru pri 6-2 ne bi nikada smanjili na podnošljivih 6-4.Šta da se radi, nova šansa naredne nedelje. Možda ćemo vas pustiti, nikad se ne zna.
nebojsapetkovic Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 (edited) Odrali smo ih ko prasiće. Šta reći. tečna igra ljubitelja... Edited April 28, 2009 by nebojsapetkovic
Filipenko Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Odrali smo ih ko prasiće. Šta reći. tečna igra ljubitelja......zbog koje sada Nemanja ima otoke. Pa zar tako prema saigraču :(
Filipenko Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Stručni tim na čelu sa doktorem Protićem pokušava da osposobi Flegmu za sutrašnji okršaj, premda sam dr. Protić kaže da ovakav slučaj još nije imao u karijeri.
Muwan Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Odsustvo Flegminja nameće 1 imperativ dolaska svima ostalima, tako da uprava nepeluje na Acu, Rođu i Smorenka da se skoncentrišu na večerašnji meč i zaborave na sva dugovanja i neisplaćene zarade. Ovaj klub nikome nije ostao dužan, pa neće ni njima, a prioritet treba da im bude večerašnja utakmica.
smorenko Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 a besplatna hrana, ko ce to da nam obezbedi dok nam ne stignu plate.
harper lee Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 a besplatna hrana, ko ce to da nam obezbedi dok nam ne stignu plate. Aci cemo mi da platimo veceru, a vama ostalima dijeta ne bi skodila. Imate rezerve k'o dobro opremljeni srpski podrum pred zimu.
Bright Billy Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 (edited) ishrana igaca (naravno besplatna) organizuje se u filipenkovoj pekari. Edited May 5, 2009 by Bright Billy
harper lee Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ishrana igaca (naravno besplatna) organizuje se u filipenkovoj pekari.Ne huli. Filipenko nema pekaru vec cevapdzinicu ali trenutno ne radi zbog svinjskog gripa.
Muwan Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Vaša je u rangu škole koju bi vodio Neil "Raiser" Ruddock... (poznat po tome što nije znao mnogo digra, ali je zato uspeo da Endiju Kolu jednim startom polomi obe noge)
Filipenko Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ne bih rekao. Naša selekcija je pažljiva i dugoročna, dok vaš sportski direktor samo gleda da obeybedi™ što više iymena™ po terminu ya™ male novce...
Muwan Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ne bih rekao. Naša selekcija je pažljiva i dugoročna, dok vaš sportski direktor samo gleda da obeybedi što više iymena po terminu ya male novce... Džaba im to, ima da plate fiksno pa koliko god da ih dođe...
nebojsapetkovic Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Povredio sam koleno, imam otok k'o Filipov stomak...
Recommended Posts