nesha taxista Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pa šta znam, nisam imao puno dodira s njima. Jedna stariji kolega je imao neku varijantu hidroaviona (kaže da je sve dobio u kutijama i sa crtežima kako da sastavi) Meni se to baš nije svidelo i za te pare bih pre uzeo neki polovan pajper...Nabolje je, što je u nosu aviona bila košarkaška lopta kao odbojnik prilikom pristajanja uz dok. No to je bilo pre, sada verovatno ima finih stvarčica za "male pare", pa još ako imaš neku livadu pored kuće, eto razonode za vikend.Ma kakvu livadu, moj komšija pravi velike nalepnice pa mu je jedan s tim doterao spravu da mu izlepi. Kad ga sklopi, staje u teretnu automobilsku prikolicu. Kaže da mu ni posebna dozvola za to ne treba.
wall Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ma kakvu livadu, moj komšija pravi velike nalepnice pa mu je jedan s tim doterao spravu da mu izlepi. Kad ga sklopi, staje u teretnu automobilsku prikolicu. Kaže da mu ni posebna dozvola za to ne treba.Mislio sam na livadu za poletanje a bog'me i sletanje, da ne moraš se cimati do aerodroma i nazad svaki put kad hoćeš da se provozaš.što se tiče dozovle, ne znam kako to ide, oni ne spadaju u sportske avione, više su kao neki motorni zmajevi :) pa verovatno nisu ni tako dobro pokriveni zakonom.
kud u maglu Simoviću Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 a da li je neko upoznat s obukom za voznju helikoptera. Svojevremeno sam nesto snimao iz helikoptera i osecaj je nenadmasan, nesto kao leteci automobil ako ima neko bilo kakvu informaciju neka je okaci bio bih veoma zahvalan
woodooinstalater Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 a da li je neko upoznat s obukom za voznju helikoptera. Svojevremeno sam nesto snimao iz helikoptera i osecaj je nenadmasan, nesto kao leteci automobil ako ima neko bilo kakvu informaciju neka je okaci bio bih veoma zahvalanOd mene ovoliko. Helikopter ces morati da kupis licno.
Recommended Posts