Jump to content

Pogodi logo

Featured Replies

Laksi, kazes...Hrmm, lici mi na Pan Am pa cu gadjati da je isto neki avio-prevoznik ali opet, to je bas na prvu loptu, pa ne verujem bas...

Dobra tema, znao sam svega 2 na prvu loptu. Ako nastavimo ovako tesko, umoricemo se. Elem... Da nije neka varijacija ovoga?

Edited by kralj

Sto jes', jes'! Vise ni jedno pitanje ne mozemo da nabodemo bez 24h razmisljanja i bar jednog hinta. :D

da nije Continental airlines ?

Druže Vudu, pričaj šta je, liči nam na plavo jaje!

• Author
Druže Vudu, pričaj šta je, liči nam na plavo jaje!
Zakasnih za hint, sorry.Turizam, svetski. Birokratija :(
unwto.png UN World Tourism Organization
  • Author
unwto.png UN World Tourism Organization
Taj je.Tvoj red :)

jos malo varijacija na temu zutoplave zvezde :)post-394-12720673662926.jpg

Edited by lostfanforever

hint 1: geografsko/turisticki pojam

ne znam sta je...afrika?neka sirotinja jeste.ili germanci :unsure: ps. ne mogu da vam ne pokazem (isto geografsko-turisticki):post-131-12721513038399.jpgpoz

hehe meni pre tvoje lici na afriku :Dovo za germanski si jako u pravu, ali nije nemacka.i finalni hint: severoistocni deo jedne velike evropske zemljego, le petit nicolas, go :Pedit: jos pomoci...nije siromasan region, iako se ne bi to reklo po novcu ulozenom u ovaj logo :mellow: boje na zastavi nemaju veze sa bojama na zvezdi koja kao da pokazuje na taj deo zemlje

Edited by lostfanforever

sam region je na granici sa nemackom :(

Alzas. :)logo_region.jpgedit: Ja sam tek sad izvalio ovu temu, isti ste patolozi kao bratija sa Pogodi utakmicu, blejaću ovde ponekad. Sad ja kao postavljam, a?

Edited by Oxymoron

Evo nešto lako, da ne gušim thread...2mcsydz.png

Izvinjavam se za kvalitet, nisam mogao da nađem kao clip art. :(