October 11, 201014 yr juhuu! budjenje!Британско ловачко друштво? Застава стилизована да садржи стрелу, мора да је то.Или нека авио фирма одаНтле.
October 13, 201014 yr lovacko drustvo poslednje ce te najdalje dovesti. preko trnja nagadjanja, do... ;) poz
October 13, 201014 yr Evo mog pitanja. Zastitio sam ispis haskim metodom..tek sam sada izvalio ovaj topik.evo jednog jako slicnog logoa:
October 13, 201014 yr tek sam sada izvalio ovaj topik.evo jednog jako slicnog logoa:Сливници за каде?
October 13, 201014 yr ne, isto ima veze sa pivom, zato sam ga se i setioОнда је неки други комад купатилског намештаја, ал' шацујем да није биде.
October 14, 201014 yr ^^ UK Space agency. cestitam, odakle god da si stigao :) integralna verzija:e, a sta je ono pivsko? proizvodjac opreme za ind. piva?nekako mi mnogo ladno i tehnicko za marku piva.poz
October 15, 201014 yr cestitam, odakle god da si stigao :) integralna verzija:e, a sta je ono pivsko? proizvodjac opreme za ind. piva?nekako mi mnogo ladno i tehnicko za marku piva.pozhvala.ovo je storehouse jedne pivare, bas poznate. mislim da je to stari logo, da su ga promenili pre koju godinu. jeste hladno, kao da nema veze sa pivom, to me bas cudi. Edited October 15, 201014 yr by palikaris
October 15, 201014 yr ovo je storehouse jedne pivare, bas poznate. mislim da je to stari logo, da su ga promenili pre koju godinu. jeste hladno, kao da nema veze sa pivom, to me bas cudi. negativ:i pozitiv :P :zurim sad u vikend, ako neko ima nesto neka postavi :) .poz
October 15, 201014 yr nemam pojma šta je, ali deluje kao sjajna ilustracija za onaj tvoj "I have a confession" topik :D
October 15, 201014 yr je li originalno crn?pozDa. I piše nešto okolo. Inače, znak prikazuje čuvenu bodisatvu, koja je na Zapadu poznata i kao "boginja milosrđa". Ne znam da li nekom pomaže ili odmaže, ali može biti od koristi onima koji bi da proguglaju :D