September 14, 201014 yr ostaću na domaćem terenu:Šta spaja sledeće (veoma različite) filmove:Kad budem mrtav i beožŠta je s tobom Nina?Mi nismo anđeli 3Serbian Scars
September 15, 201014 yr i ovo ću ja da odgovorim sam:u svim ovim filmovima pojavljuje Predrag Jovanović (alias Peđa d Boj)neka neko drugi postavi pitanje, pošto ću ja biti odsutan neko vrijeme
September 23, 201014 yr Za koji film se govori da je svuda gde je prikazivan u Italiji bioskopska dvorana uvek bila puna, međutim, još pre nego što se završio i do pola publike bi napustilo salu? Edited September 23, 201014 yr by Leteći Holanđanin
November 9, 201014 yr Priča se to za "Ko je smestio Zeki Rodžeru", a možda si ti mislio na drugi film
January 22, 201114 yr Za koji film se govori da je svuda gde je prikazivan u Italiji bioskopska dvorana uvek bila puna, međutim, još pre nego što se završio i do pola publike bi napustilo salu? salo ?
April 3, 201213 yr Prošlo je već više od godinu dana kako se ne igra kviz, pa red je da probamo malo kako će ići.Zadatak: Koje je pravo ime Damjana Bjelobabe?
April 3, 201213 yr Prošlo je već više od godinu dana kako se ne igra kviz, pa red je da probamo malo kako će ići.Zadatak: Koje je pravo ime Damjana Bjelobabe?D.B.Stojkovic..
April 3, 201213 yr Nije tačno, ali si blizu. Lik koji igra Bata Stojković u ista dva filma / dve serije se zaista zove Damjan. Ovde je međutim reč o drugom liku koji je za sebe izmislio to ime, a zove se drugačije. Valjda sam pomogao, a ne zakomplikovao. :)
April 3, 201213 yr Izgleda da sam džabe krečio.Pomoć: Damjan zna da obavlja paorske poslove. U jednom trenutku pokaže ruke i kaže: "Pogledajte ruke, paorske su"
April 3, 201213 yr Izgleda da sam džabe krečio.Pomoć: Damjan zna da obavlja paorske poslove. U jednom trenutku pokaže ruke i kaže: "Pogledajte ruke, paorske su"heh, sad je jasno :) milan maljevic :) aka slavko stimac .. Edited April 3, 201213 yr by Takanohana
April 3, 201213 yr u kom filmu zijah sokolovic u nocnom klubu trazi sljivovicu, kelner mu odgovara da ne drze sljivu zato sto smrdi, a zijah onako zabezeknuto ''tjuj sljiva smrdi''?
April 27, 201212 yr ne znam....evo sledeceg pitanjaobojica su igrala Isusa u prethodnim filmovima.u ovom, stariji ispituje mladjeg. ovom mladjem prezime u filmu je takvo da kada izbacis slovo E, dobijas naslov filma njegovih sledecih projekata. kako se zove film i glumci u kome zajedno igraju.