Jump to content

Filmski kviz

Featured Replies

Mislio sam na Hickoka. Colonelo, izvoli

ostaću na domaćem terenu:Šta spaja sledeće (veoma različite) filmove:Kad budem mrtav i beožŠta je s tobom Nina?Mi nismo anđeli 3Serbian Scars

i ovo ću ja da odgovorim sam:u svim ovim filmovima pojavljuje Predrag Jovanović (alias Peđa d Boj)neka neko drugi postavi pitanje, pošto ću ja biti odsutan neko vrijeme

Za koji film se govori da je svuda gde je prikazivan u Italiji bioskopska dvorana uvek bila puna, međutim, još pre nego što se završio i do pola publike bi napustilo salu?

Edited by Leteći Holanđanin

• 1 month later...

Priča se to za "Ko je smestio Zeki Rodžeru", a možda si ti mislio na drugi film :unsure:

• 2 months later...
Za koji film se govori da je svuda gde je prikazivan u Italiji bioskopska dvorana uvek bila puna, međutim, još pre nego što se završio i do pola publike bi napustilo salu?
salo ? :unsure:
  • 1 year later...

Prošlo je već više od godinu dana kako se ne igra kviz, pa red je da probamo malo kako će ići.Zadatak: Koje je pravo ime Damjana Bjelobabe?

Prošlo je već više od godinu dana kako se ne igra kviz, pa red je da probamo malo kako će ići.Zadatak: Koje je pravo ime Damjana Bjelobabe?
D.B.Stojkovic..

Nije tačno, ali si blizu. Lik koji igra Bata Stojković u ista dva filma / dve serije se zaista zove Damjan. Ovde je međutim reč o drugom liku koji je za sebe izmislio to ime, a zove se drugačije. Valjda sam pomogao, a ne zakomplikovao. :)

Izgleda da sam džabe krečio.Pomoć: Damjan zna da obavlja paorske poslove. U jednom trenutku pokaže ruke i kaže: "Pogledajte ruke, paorske su"

Izgleda da sam džabe krečio.Pomoć: Damjan zna da obavlja paorske poslove. U jednom trenutku pokaže ruke i kaže: "Pogledajte ruke, paorske su"
heh, sad je jasno :) milan maljevic :) aka slavko stimac ..

Edited by Takanohana

Naravno, izvoli zadaj pitanje. :)

u kom filmu zijah sokolovic u nocnom klubu trazi sljivovicu, kelner mu odgovara da ne drze sljivu zato sto smrdi, a zijah onako zabezeknuto ''tjuj sljiva smrdi''?

• 4 weeks later...

ne znam....evo sledeceg pitanjaobojica su igrala Isusa u prethodnim filmovima.u ovom, stariji ispituje mladjeg. ovom mladjem prezime u filmu je takvo da kada izbacis slovo E, dobijas naslov filma njegovih sledecih projekata. kako se zove film i glumci u kome zajedno igraju.

jel mlađi james caviezel?