Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pitanje: Za koji film, za glavnu ulogu, producenti su prvo predlozhili Cary Grant-a. Reditelj je to odbio i hteo Henry Fondu, a na kraju izabrao naturshchika?

Tako je Ajante! (Inache je to jedan od mojih najomiljenijih filmova ikada)Ti si na redu

Edited by Mercuzzio

Scena u restoranu De Sikinog filma podseća me na scenu u njujorškom metrou. Ovog puta su jedne prljave cipele u pitanju pri susretu dve klase. Reditelj tog filma je imao u kasniem delu jednog glumca koji tumači lik surfera, a koji je možda najpoznatiji kao jahač, iako i on na neki način ima veze sa prethodnim pitanjem?Reditelj i gluma?

Sad pogledah pitanje i vidim da sam nešto premostio u glavi...Ne znam da li je neko pokušao da odgovori, ali pitanje nije imalo veze s mozgom. Ne shvatam kako sam u prvoj rečenici mislio Hila, a u drugoj na Karpentera :huh: Evo, novo pitanje:TILE NPOZE TORE (2003)CB'T OPP OAIDB PIJE (2003)ROPPCVF ONOQB (2002) (BJ)MEOQBPOVST (2002)RCEPST IR FIPS (2002) (BJ)Glumac?P.S: Ovde, srećom ni sam ne znam odgovor, pa ne mogu ni da pogrešim <_<

• 3 weeks later...
Sad pogledah pitanje i vidim da sam nešto premostio u glavi...Ne znam da li je neko pokušao da odgovori, ali pitanje nije imalo veze s mozgom. Ne shvatam kako sam u prvoj rečenici mislio Hila, a u drugoj na Karpentera :huh: Evo, novo pitanje:TILE NPOZE TORE (2003)CB'T OPP OAIDB PIJE (2003)ROPPCVF ONOQB (2002) (BJ)MEOQBPOVST (2002)RCEPST IR FIPS (2002) (BJ)Glumac?P.S: Ovde, srećom ni sam ne znam odgovor, pa ne mogu ni da pogrešim <_<
# Some Place Safe (2003) .... Dad# It's All About Love (2003) .... Arthur# Falling Apart (2002) (TV) .... Pete# Heartlands (2002) .... Ian# Fields of Gold (2002) (TV) .... Dr. Tolkin mark strong