August 10, 20222 yr 53 minutes ago, mustang said: Ja gledam u ove naughty bretele i cipkicu 😁 Zavodis, zavodis Skroz ti je okej kosa. Bojs nije moj fazon al sisanje bar na slici izgleda odlicno Izašla sam u potkošulji, da budem sasvim iskrena 😁
August 10, 20222 yr 8 minutes ago, Svemir Zeka said: Izašla sam u potkošulji, da budem sasvim iskrena 😁 Nemoj meni da se pravdas Eno te u staklu zavodis u haljincetu kratkom, prekrstila nove i vrtis pramen u kosi
August 12, 20222 yr On 10.8.2022. at 19:28, Svemir Zeka said: Piši, bre E, konačno da kao nešto uradim s kosom. Mala pauza od hevi kose Žena mal ne ispsova me što sam se sama šišala, bilo je više wtf momenata Ladno imamo identičnu frizuru, samo je moja kosa nešto duža
October 10, 20222 yr Gledam neke nase urbane spotove, koliko mrzim siske, neverovatno. Siske umanjuju moc/snagu zene. Izgledaju kao sluskinje neke sa njima Edited October 10, 20222 yr by mustang
October 11, 20222 yr 8 hours ago, mustang said: Gledam neke nase urbane spotove, koliko mrzim siske, neverovatno. Siske umanjuju moc/snagu zene. Izgledaju kao sluskinje neke sa njima Daj primer, ne znam na koje tačno misliš?
October 11, 20222 yr ta kakve bre sluškinje sa šiškama upravo dugačke (tj nepostojeće) šiške slepljene uz lice asociraju na sluškinje šiške mogu eventualno na ludače
October 14, 20222 yr Poslusala Morganu, kupila kod Cvrleta bez plavu i dobro je ispala. Sad cu neko vreme da teram ovako.
October 14, 20222 yr 3 hours ago, Sara said: Poslusala Morganu, kupila kod Cvrleta bez plavu i dobro je ispala. Sad cu neko vreme da teram ovako. Slika?
October 15, 20222 yr 14 minutes ago, Svemir Zeka said: Ja sam se utamnila Je l' ko prošlog puta, a razlika vidljiva mikroskopom i to slikarima? Za koju si beše rekla farbu da ispada baš kao na kutiji? Treba mi da se nečim pozabavim.
October 15, 20222 yr Evo Edit. Malo rascupana i posle trcanja danas, ali trenutno je to Edited October 15, 20222 yr by Sara