Svemir Zeka Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 @Moonwalkerja se godinama farbam farbama iz alexandar frizerskih prodavnica. Postojane su, budu onakve kao na uzorku, prekrivaju dosta dobro. Uz to nisu ni skupe. 1
Tihajeza Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 (edited) 1 hour ago, Sara said: Sad sam se setila, u busu videla zenu sa strava bojom, u izlasku mi dovikne da joj je pramenove izvlacio neki Ivan Veljic koji ima salon na Slaviji. Imala sam nameru da idem ali do danas nisam uspela da lociram ni adresu ni kontakt, mada se ime pojavljuje na netu. Google od par sekundi: ALEKSE NENADOVIĆA 16 Ima i instagram, piši mu tamo za kontakt ili kako se već kontaktira tamo (ne koristim IG) Edited August 6, 2022 by Tihajeza
Sara Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Pisala sam odavno, nikad mi nije odgovorio pa sam digla ruke
Delija67 Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 On 5.8.2022. at 20:23, ivy said: ja vec neko vreme intezivno zelim da nemam frizuru tj. kosu Pola foruma nema kosu i nista im ne fali. Red je da i zene prihvate taj trend.
ivy Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 ja se slazem. najsrecnija sam bila sa kratkom kosom ali avaj to zahteva odrzavanje i dobro sisanje a sada to nemam :( 1
morgana Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 ja od kose trazim samo jedno: da mogu da je osusim i uljudim za manje od 10 minuta od pranja i da mi je dovoljno brzinsko cesljanje pred izlazak da bih izgledala civilizovano. dok nisam pocela da je tretiram, maltene nisam morala ni da se cesljam, kosa mi je ravna i tanka i brzo se slegne, to je dobro jer stedi vrijeme ali lose jer ne drzi formu, cak i obican rep brzo pada.
Svemir Zeka Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 (edited) Uh, nikad ne bih ošišala ovu kosurdaču, makar se mučila ko Isus edit: otkazala sam upravo šišanje za sutra (pošto ono moje niš ne valjalo) eto tek onako. Od straha da mi glava postane lagana Edited August 8, 2022 by Svemir Zeka
Ptica trkacica Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Just now, Svemir Zeka said: Uh, nikad ne bih ošišala ovu kosurdaču, makar se mučila ko Isus +1 Samo jednom sam se zeznula da ošišam ogromnu kosu na Keli frizuricu i nikad više, iako mi je lepo stajala. A kad me pitaju zar ti nije vruće leti mogu samo da odmahnem. 1
gospa buba Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 meni je vruce i leti i zimi, leti je mokra od maja do oktobra kako ide sezona plivachka, zimi zaboravim da osushim smotam u pundju odem, osushim je prekosutra u ofisu, to uopshte nije stavka sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
ivy Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 meni je kosa stavka samo zato sto je tu inace bih vrlo volela da nije i meni nema nikakvi emotivnu ni estetsku vrednost a vise bih volela da ima vecu funcionalnu vrednost tj. da ne smara,da mi nije vruce,da ne otpada..jednom recju- da je nema. 1
gospa buba Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 to je druga filosofija!(mi priznajemo druge filosofije!)sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
mustang Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Bolje da ne pricam o mojoj kosi, pretvorice se u erotski roman I have issues. 1 1
Svemir Zeka Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 On 8.8.2022. at 19:31, mustang said: Bolje da ne pricam o mojoj kosi, pretvorice se u erotski roman I have issues. Piši, bre E, konačno da kao nešto uradim s kosom. Mala pauza od hevi kose Žena mal ne ispsova me što sam se sama šišala, bilo je više wtf momenata
mustang Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 (edited) Ja gledam u ove naughty bretele i cipkicu 😁 Zavodis, zavodis Skroz ti je okej kosa. Bojs nije moj fazon al sisanje bar na slici izgleda odlicno Edited August 10, 2022 by mustang 1
Recommended Posts