Nicol Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 moja glava je kratka i plava,skrozzz bela,najbeljaponekad asimetrichna,nekad sa shishkama,nekad i obrijana nazad i sa strane,a nekad i ,,normalno,, kratkanemam pojma..imam nenormalnog frizer sa kojim pijem..pa tako sve zavisi od ,,raspolozenja,,ali kratka kosa je zakon...laka za odrzavanje,moze se prati svaki dan,ne treba fen,vikler pa ni cheshalj...ostvarenje mojih snova o gubljenju vremena u kupatilu na sredjivanjesvaka ti čast, vrlo si povjerljiva. i moj bivši frizer je imao naviku pit i pušit u radno vrijeme, ali smo se brzo pozdravili.
ivy Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ok,nisam napomenula da mi je otprilike najbolji prijatelj na celom svetu vec 10goda to je najduze shto se ijedna osoba,osim porodice zadrzala u mom zivotu i svashta smo proshli i preziveli zajedno i on me najbolje poznaje i moze svashta da mi kazepa tako me u skladu sa tim najbolje i oshihsauzimajuci u obzir probleme sa pronalazenjem dobrog frizera,mogu reci da sam srecna :)
mammy two shoes Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 nešto slično ovom, samo su bili krupniji pramenovi, sam uspela da napravim kad sam se sama šišala.
mammy two shoes Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 meni se ova frizura baš dopada. imam čak i odgovarajuću kosu.
slepa živana Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 dobra je, a i ističe bore na čelu.celu noć sam gledala uputstva na jutjubu kako se skraćuju šiške. potrošila sam ceo internet... sve sami kinezi s onim savršenim kosama. tek mi sad ništa nije jasno <_<
rajka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 dobra je, a i ističe bore na čelu.celu noć sam gledala uputstva na jutjubu kako se skraćuju šiške. potrošila sam ceo internet... sve sami kinezi s onim savršenim kosama. tek mi sad ništa nije jasno <_<idi na neku modernu, asimetricnu varijantu. skoro da ne mozes da pogresis.
ToniAdams Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 pa to je neminovno, zivana je sva moderna i asimetricna.
slepa živana Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 (edited) idi na neku modernu, asimetricnu varijantu. skoro da ne mozes da pogresis.pa htela sam nekako da ih teram na stranu, da ne izgledam baš kao boldrik. poslednji put sam nosila šiške kad još nije bilo jutjuba, pa reko aj da vidim, znam da postoje neki trikovi... kad ono sve oprečno. jedan kaže nikako kratiti na suvu kosu, drugi kaže nikako na mokru. jedna tvrdi nikako makaze da se drže horizontalno, a onda nađem klip na kome cura ima najbolje šiške a šiša ih horizontalno... nisam pametna. vraćam se rajf kulturi.e: adams lažov i klevetnik. simetrija je moje drugo ime. Edited March 26, 2011 by slepa živana
Pikoleta Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 osmijeh simetrijinom prvom imenunego, uvijek me zanimalo, da li ova asimetrija na glavama zena potice od nedostatka iste iznutra? nekako mi cudno da sam i ja tako simetricna.
ivy Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 osmijeh simetrijinom prvom imenunego, uvijek me zanimalo, da li ova asimetrija na glavama zena potice od nedostatka iste iznutra? nekako mi cudno da sam i ja tako simetricna.ne,samo je zabavnoo..
Nicol Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 osmijeh simetrijinom prvom imenunego, uvijek me zanimalo, da li ova asimetrija na glavama zena potice od nedostatka iste iznutra? nekako mi cudno da sam i ja tako simetricna.ajde pikoleta, kao da se na dužoj ricastoj kosi asimetrija i vidi. ja sam imala probem da kako god me ošišaju- kosa se namjesti kako ona smatra ispravim. zadnjih je godina izvlačim, tu me već ponešto i posluša...
Recommended Posts